Hvordan du udskifter en Torsion foråret i en KitchenAid Superba Microwave
KitchenAid Superba er en mikrobølgeovn indbygget i kabinet. Nogle modeller er indbygget med en konventionel ovn . Der er et kontrolpanel i toppen, mikrobølgeovn under dette og , hvis til stede , ovnen på bunden. Mikrobølge døren åbnes fra toppen som en konventionel ovn dør. Når de er åbne , er dørens vægt dels holdt oppe af to torsionsfjedre inde i mikrobølge boliger i bunden. Hvis en foråret pauser , kan et højt pop forekomme og døren føles meget tungere. Udskift knækkede fjedre at genoprette mikrobølge døren til sin tidligere spændstighed . Ting du skal
stjerneskruetrækker
Digitalkamera,
valgfri
Vis Flere Instruktioner
1

Køb den rigtige torsionsfjeder til din model af Superba mikrobølgeovn. Hver model nummer Superba betegner en anden farve : model KEHC309JBL08 er sort, model KEHC309JWH08 er hvid, model KEHC309JBT08 er kiks og model KEHC309JSS08 er rustfrit stål. Alle modeller bruger den samme venstre foråret, men rustfrit stål model bruger en blå spids fjeder til højre. De andre modeller bruger en gul spids højre foråret. Køb begge fjedre før demontering din mikrobølgeovn . Selv hvis kun én fjeder er brudt , er det en god idé at erstatte både .
2

Sluk for elektricitet til mikrobølgeovnen ved breaker. Forsøg aldrig nogen reparationer uden at skære magt først .
3

Fjern trim skruer i bunden hjørner på siderne af mikrobølgeovn. Skub trim stykker ned og tage dem ud . Fjern de to skruer i nærheden af ​​kontrolpanelet , som du kan se , når trim er fjernet.
4

Løsn alle skruerne , der holder mikrobølge til kabinet . Skru dem omkring en halv tomme , men ikke fjerne dem hele vejen. Træk hele indbyggede enheden ud af kabinet et par inches at give dig selv arbejde plads og til at holde fra at beskadige kabinet.
5

Åbn mikrobølge døren og fjerne de tre skruer, der holder grillen på plads på toppen af mikrobølgeovn under kontrolpanelet . Træk grillen frem til at fjerne det. Træk den nederste kant af betjeningspanelet ud et par inches til at give dig selv mere plads.
6

Luk mikrobølge døren. Hvis du har modellen uden den konventionelle ovn, fjerne de to trim skruer på hver side og tag trim. Hvis du har modellen med den konventionel ovn på bunden, åbne ovnlågen . Fjern de fire skruer, der holder grillen under mikrobølge døren og fjerne grillen.
7.

Fjern de to monteringsskruer på hver hjørne i bunden af ​​mikrobølgeovnen. Åbn mikrobølgeovn døren. Træk mikrobølgeovnen ved døren lige ud af enheden boliger, vrikke den fra side til side. Træk den ud kun et par inches . Træk ikke det mere end halvvejs ud af huset , eller det vil falde på gulvet. Luk mikrobølge døren.
8

Find dørpanelet klip i bunden af ​​mikrobølgeovnen døren. De er de samme farve som døren. Løsn skruerne på den nederste kant af døren panel, der holder klippene på plads. Skru dem kun langt nok, så klippene slipper dørpanel . Fjern ikke skruerne helt.
9.

Åbn mikrobølge døren og hold den i håndtaget , der nu er under døren . Hold et fast greb om dørhåndtaget , fordi du vil være at fjerne det ydre dørpanel fra døren og panelet vil komme ud i løbet af dette trin. Løsnes , men ikke fjerne skruerne i hvert hjørne af den indvendige side af døren nærmeste , hvilket er toppen af ​​døren, når den er lukket. Som du løsne skruerne , er vægten løftes fra fjedermekanisme i hængslerne og den indvendige dør kan forsøge at foråret lukket. Hold dit greb på døren panelet , så det ikke falder , hvis dette sker. Tag døren panel og sæt den til side . Luk mikrobølge døren.
10

Hold den indvendige dørkarmen sikkert i den ene hånd. Hvis du ikke holde styr på dette , i dette trin , kan det falde og brække. Fjern de to skruer på den nederste kant , der holder dette stel til døren forsamling. Fjern rammen og sæt den til side . I bunden af ​​døråbningen vil du se torsionsfjedre . Selv om man sandsynligvis er brudt , danner de en korte, brede X form under lågen hen over forsiden af mikrobølgeovn . Fjern ikke endnu de gamle fjedre.
11

Undersøg enderne af begge fjedre og bemærk , hvordan de passer ind i beslagene i hver ende. Tag et nærbillede digitalt billede af det, hvis det vil hjælpe . Med konfigurationen huskes , fjerne de gamle fjedre og installere de nye på samme måde . Den L-formede del af hver fjeder vil være på toppen koble ind i det nedre beslag ved slutningen og krummende omkring den øvre beslag . Fjedrene vil krydse i midten. De vil gå på én måde . Åbn og luk døren for at teste dem.
12

Saml enheden i omvendt rækkefølge, du tog det fra hinanden. Tænd for strømmen igen ved breaker.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com