Fejlfinding af problemer med central køleenheder
Central aircondition ( A /C ) systemer er designet til at fjerne varme fra dit hjem i et forsøg på at afkøle luften . Når A /C system i dit hjem er fejl prøve nogle grundlæggende fejlfinding før du ringer en reparatør . Den lidt ekstra arbejde kan spare dig for unødige omkostninger . Som altid , henvises til manualen brugere til din specifikke A /C system for oplysninger om placeringen af dele. Ting du skal
Luftfiltre myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sørg for, at du har haft rutinemæssig vedligeholdelse , der udføres på dit system. Hvis ikke, kan du simpelthen nødt til at have den centrale enhed rengøres. Kontroller at se , om de genanvendelige luftfiltre til systemet, er ren og ikke tilstoppet med snavs og støv. Hvis de er snavsede , skal de udskiftes for en mere effektiv enhed.
2

Indstil termostaten på en temperatur, der er koldere end temperaturen udenfor . Systemet vil ikke tænde , hvis luften i huset er køligere end luften udendørs.
3

Kontroller maskiner til din kølemaskine . Hvis blæseren i enheden udendørs, ikke fungerer , kan du have en brækket bælte. Kontroller afbryder til A /C system samt . Hvis det er udløst , vend det på igen. Hvis det ture igen, du kan have brug for en ny breaker. Undersøg den udsatte ledninger i luften handleren for tegn på skader eller slitage.
4

Kontroller kondensat reservoiret på din luft uddele enhed til at sikre, at det ikke er fuld af vand. Hvis det er fuld, vil klimaanlægget slukkes automatisk . Det betyder, at pumpen til systemet fungerer ikke, og det kræver et servicebesøg
5.

.
Lagde en hånd på en af ​​ventilationskanaler. Hvis du ikke føler luft blæser du måske brug for en ny blæsermotor eller kontrol bord, der kræver et servicebesøg . Hvis blæseren kører, se efter tegn på frost eller is omkring A /C enhed . Hvis ja, skal du slukke for A /C i et par timer , men holder blæseren kørende. Denne is skal smelte.
6

Drej A /C igen. Kobberet linje på ydersiden apparatet skal være kold . Hvis ikke så skal du måske tilføje freon til systemet; dette kræver en service opkald.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com