Epsom Salte til Plantning Grøntsager
mange mennesker ikke kan lide at tilføje kemikalier til deres haver , specielt til køkkenhaver . Gartnere har så mange måder at give deres anlæg de næringsstoffer, de har brug for uden at tilføje farlige eller endda potentielt skadelige kemikalier til jorden. Epsom salte er en af ​​de naturlige elementer , der kan hjælpe dine grøntsager vokse bedre . Disse er billigt, let at få, og slet ikke skadeligt. Næringsstoffer

Epsom salte er hovedsagelig magnesiumsulfat. Dette omfatter to af de næringsstoffer, grøntsager har brug for : magnesium og svovl. Selvfølgelig kan du finde disse to ingredienser i mange kommercielt gjort gødning , men de ofte kommer blandet sammen med andre ingredienser, som du ikke ønsker at sætte i nærheden af ​​din fødekilde. Epsom salte er en organisk måde at tilføje tiltrængt magnesium og svovl til dit havearbejde plads. Før du tilføjer yderligere næringsstoffer til din jord , er det en god ide at teste det først og se, hvad det er faktisk mangler .
Hvordan det hjælper

Magnesium hjælper med at producere frugt fra blomsterne. At sikre, at din vegetabilske planter har nok magnesium sikrer, at dine planter vil være produktiv så vidt frugt er berørt. Svovl gør to ting for dine grøntsager : Det fremmer væksten af ​​vegetabilske proteiner , hvilket gør for en sundere plante, og beriger den ernæringsmæssige værdi af grøntsager. Epsom salte også bidrage til at forhindre blomstre ende rådne. Det er nedslående at se grøntsager, der er næsten modne , blot for at opdage, at de er sorte og uspiselige hvor blomstre var engang.
Sådan bruges

Ved plantning dine grøntsager , kan du drys 1 tsk. af Epsom salte ind i hullet, hvor du er plantning dine transplantationer. Hvis du er plantning frø , er det bedst , hvis du arbejder Epsom salte direkte i jorden før plantning . Drys saltene i et jævnt lag på toppen af ​​din havejord ved begyndelsen af ​​havearbejde sæsonen . Dyrke jorden , som du normalt ville , blanding salte i. Du kan også bruge en flydende blanding af Epsom salte, når blomsterne begynder at vises på dine grøntsager planter . Bland 1 spsk. af saltene i 1 qt . vand. Bland godt og lad saltene at opløses. Spray salte på blomsterne .

Tomater og peberfrugter

tomater og peberfrugter er de to vigtigste grøntsager , der vokser bedre , når det gives en ekstra dosis af magnesiumsulfat. Peppers og tomater vil både har øget produktionen , når du bruger Epsom salte . Det er vigtigt for dig at holde plukke de modne grøntsager for at holde planten producerer mere .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com