Hvordan skal tjekkes for Gnat Infestation i Roots
Svamp myg er en fælles insekt skadedyr i planter , kan skade mange forskellige dele af værtsplanter. Arten af myg mest tilbøjelige til at beskadige rødderne af dine planter er svampen myggen , almindeligt set infesting pottemuld medier i indendørs stueplanter . På grund af de omfattende sundhedsproblemer, svamp myg kan forårsage ved at fodre på planterødder , bør gartnere handle for at fjerne dem med det samme . Det første skridt til at kontrollere svamp myg er at bekræfte deres tilstedeværelse. Svamp myg er omkring 1 /8 til 1/10 tomme lang , grå eller sort og med lange ben , antenne og et par vinger . Ting du skal
Gule klæbrige kort eller fælder myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Tjek vinduer og døre for svamp myg aktivitet. Svamp myg typisk gøre deres vej indendørs gennem vinduer, døråbninger , revner og andre åbninger , når de er tiltrukket af fugtige pottemuld medier. Hvis du observerer andre svamp myg omkring vinduer og døre i dit hjem , men chancerne er gode, at svamp myg er infesting din stueplante rødder.
2

Place klistret gule fælder over anlægget. Gul insektfælder er tilgængelige på havearbejde levering butikker ; Placer den ene over de planter, du har mistanke om er befængt og tjekke dem to til tre gange om ugen for indespærrede myg .
3

Opgrave pottemuld medier og tjekke for myg . Myg fodring på planternes rødder vil være synlig i potning medier selv, så grave op bidder af pottemuld medier omkring din stueplante rødder er et enkelt middel til bekræftelse myggen aktivitet .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com