Hvad kan du bruge til at holde Stink Bugs Away
? Stink bugs er små, skjold -formede bugs , der udsender en ubehagelig lugt , når truet , hvilket gør dem særligt uvelkommen gæst i ethvert hjem. På grund af denne ildelugtende forsvarsmekanisme , at komme af stink bugs kræver særlige overvejelser at forhindre dit hus fra fylde op med stank. Forebyggelse er den bedste strategi for at gøre med en stink bug angrebets . Pesticider

Den mest almindelige løsning til en stink bug problem er at sprøjte ydersiden af ​​dit hus med et pesticid løsning. Der er flere mærker på markedet ; dog , kigge efter en, der kan modstå vejrlig , så det vil vare længere. Følg anvisningerne på pesticidet og spray ydersiden af ​​huset nær revner hvor stink bugs kommer i. genanvende pesticid hver syv til 10 dage for maksimal effektivitet.
Tætningslister

den bedste måde at holde stink bugs ud af dit hus er at forhindre dem i at komme ind i første omgang . Påfør tætningslister omkring døre og vinduer , og bruge silikone caulk at udfylde huller , revner og huller omkring det ydre. Tætningslister og caulk vil rådne efter et stykke tid , så jævnligt tjekke dit hus for problemet pletter , og genanvende når det er nødvendigt . Også erstatte rådnet træ eller gips som stinke bugs kan grave sig ned i nemt.
Landskabspleje Bekymringer

Dit valg af landskabspleje kan gøre dit hjem en magnet for stinke bugs. Plante din have væk fra huset som stinke bugs foder ud af frugter og grøntsager såsom tomater , bønner, squash og majs . Regelmæssigt inspicere eventuelle frugter af grøntsager , du har vokser for stinke bugs eller deres æg. Stink bugs er også tiltrukket af lyset, så prøv at holde udendørs lys slukket om aftenen , og lukke døre og vinduer, når lysene er tændt .
Interiør Bortskaffelse

Vær forsigtig, når det kommer til at bortskaffe stink bugs , der allerede kommer ind i dit hus for at forhindre ubehagelig lugt . Brug en lille støvsuger til at suge op stink bugs og straks tømme posen, når du er færdig. Indendørs bug foggers er effektive mod stinke bugs i det åbne , men vil ikke dræbe bugs gemmer sig i revner . For en enkelt stinktægerne , få fat i det med toiletpapir og skylle det ud i toilettet .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com