Hvordan laver Stepping Stones med mørtel Mix
Intet siger "Velkommen til mit hjem " bedre end en personlig vej til din hoveddør. Trædesten kan flyttes rundt for at gøre dine veje interessant som de væver gennem en blomst sti , der beskytter din have fra at blive trådt på , og holde mudderet fra at blive slæbt ind i dit hjem . Med et par ting du kan finde om omkring dit hjem , og det eneste køb af mørtel mix din er på vej til at skabe en vidunderlig, indbydende og naturlig vej. Ting du skal
Beskyttende øje gear
Arbejdshandsker
mørtel
Bucket
Rør pind Scoop
Mold hoteltilbud Beskyttende klud eller krydsfiner
skærm eller hardware klud myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
gøre din Stepping Stone
1

Forbered dit arbejdsområde ved at dække den med en beskyttende klud , såsom en gammel badeforhæng. Et alternativ ville være at bruge et stykke krydsfiner , der er stort nok til at beskytte området, men lille nok til at bære og flytte, hvis du vælger at .
2

Quikrete er et populært mix til at træde sten. Det koster omkring $ 2 for en 60- pund pose , og gør omkring seks trædesten . Lav små partier af blanding , snarere end større mængder, således at blandingen ikke vil begynde at tørre ud og resultere i en grovkornet overflade. Hvis du bruger Quikrete , bland fem dele beton til en del vand. Konsistensen du ønsker at opnå svarer til en brownie mix. Start ud med en lidt mindre vand end anbefalet og derefter tilføje mere lidt ad gangen, indtil det har den ønskede konsistens .
3

Du kan bruge flere ting til dine forme. Nogle elementer , såsom en gammel kage pan, bliver nødt til at være belagt grundigt med vaseline eller madlavning spray. Et af de mere populære forme er plast plante underkopper ; disse behøver ikke at være belagt og kan genbruges . Du kan købe dem for omkring 1 dollar.
4

Scoop mørtel mix i formen snarere end at hælde det. Fyld formen omkring halvvejs , og nivellere mørtel mix. Tag et stykke gammel skærm eller hardware klud og placere den på toppen af ​​mørtel mix. Fylde formen resten af vejen. Når formen er fuld , skal du trykke forsigtigt siderne af formen for at hjælpe med at fjerne luftbobler. Hvis du foretrækker det, kan du placere din mug på toppen af ​​vaskemaskinen og køre det et par cykler til at ryste ud luftboblerne .
5 p Hvis du vælger at pynte din sten , såsom at tilføje tekstur eller design , vente 30 til 60 minutter, før placere elementer på mørtel mix. Better Homes and Gardens online magasin har en gratis online video om at lave dekorative trædesten .
6

Når formen er fuld, og luftboblerne er blevet fjernet , skal du ikke flytte din skimmel igen for omkring to til tre dage . Vand ned formen hver dag ; dette vil gøre din mørtel endnu sværere. Tag din sten ved forsigtigt popping det ud af formen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com