Sådan Mow Floratam Grass
Floratam er St. Augustine græs række valg på den amerikanske Gulf Coast . Det er et produkt af en fælles avl indsats fra University of Florida og Texas A & M University , og dermed give den sit navn. Floratam klarer sig ikke så godt i skygge som andre sorter og har brug for mindst seks timers stærk daglig sollys til at trives. Græsset kræver hyppig vanding og regelmæssig gødskning, vokser hurtigt i løbet af varmt vejr. Floratam brug hyppig klipning. Ting du skal
plæneklipper
Vis Flere Instruktioner
1

Mow Floratam til 2 1 /2 til 4 inches , som anbefalet af University of Florida . Slå ofte at undgå at fjerne mere end en tredjedel af bladpladen . Mow tilgroet græs så højt som muligt , og derefter klippe en anden eller endda tredje gang til gradvist at bringe det ned til den ønskede højde .
2

Mow nyligt sodded Floratam græsplæner tidligst en måned efter lægning. Sod bør give stærk modstand til løft fra jorden, før græsset er klippet .
3

Begynd græsslåning Floratam i foråret , efter at ny vækst begynder . Klip ikke i dvale græs , der er kendt som skalpering , hvilket åbner op græsset baldakin over for insekter og sygdomme.
4

Mow Floratam hver fem til syv dage i løbet af sommermånederne . Mow mindre ofte i perioder med tørke .
5

Mow Floratam kun efter behov i løbet af efteråret måneder. Stop klipningen når plænen stopper med at vokse , som regel i december.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com