Små runde brune pletter i Winter Grass
Sømningsmaskiner ned årsag til brune pletter er ofte vanskeligt , fordi flere syndere kan besudle en vinter græsplæne. Dårlig vedligeholdelse og miljømæssige forhold er de vigtigste årsager til brune pletter i vinteren græsplæner i mange tilfælde. Svampesygdomme er mindre almindelige i løbet af vinteren , men de er ofte de mest vanskelige vinter græsplæne problem at behandle. Cool vejr Svamp

Vinter brune plaster er en jord -bårne svamp, der kan skabe beskadigede pletter i cool- sæsonen græsser i løbet af vinteren . Græsplæner , der har et lag af stråtag mere end en tomme tyk er modtagelige for denne sygdom, når temperaturerne falder til under 50 grader Fahrenheit. Vinter brun patch trives i lave pletter i plænen med dårlig dræning og områder med kraftig stråtag . Det vigtigste symptom på vinteren brun patch er uregelmæssigt formet brune pletter , der begynder som små misfarvninger måler et par inches i diameter. Over tid disse pletter vokse i størrelse og flette ind i hinanden. Disse pletter kan vokse op til 3 meter i diameter, men det sjældent forårsager alvorlige skader .
Controlling Svamp

Den bedste måde at kontrollere vinter brun patch er gennem forebyggende pleje . Fjernelse stråtag i løbet af foråret og efteråret med en rive eller dethatching værktøj fjerner vækstmedium denne sygdom trives i og hjælper med at forhindre dens udvikling. Tunge doser af gødning anvendt i løbet af efteråret er en anden faktor, der kan bidrage til vinter brun patch. Undgå at bruge hurtigt virkende gødning med et højt indhold af nitrogen i løbet af det sene efterår . Områder med skyggefulde græsplæne omgivet af store træer eller landskabspleje med tæt løv kan blokere luftstrømmen og skabe den dunkle , fugtige forhold , hvor vinteren brun patch trives . Udtynding tykke blade omkring problem pletter i din græsplæne hjælper med at reducere de fugtige skygge, der tilskynder svampe til at danne .
Wintery Skader

Sent i vinteren kan små brune pletter , når luften er varm nok til at tillade græs til at vokse , mens jorden stadig er frosset i steder. Dette medfører tidligere hvilende græs at begynde at bruge ressourcer, det kan ikke genopbygge fra den frosne jord . Problemet opstår ofte , hvor der er isolerede dele af plænen i skyggen eller i lave områder, hvor dårlig dræning forårsager overskydende vand til at indsamle og fryse . Nivellering lave pletter i plænen og fjerne kilden til skygge kan lindre vinter fryse skader.
Kemiske skader

vejsalt spredes på plænen ved ublid behandling eller forbipasserende køretøjer kan forårsage brune pletter skal vises på din græsplæne. Den eneste måde at forhindre salt fra beskadige din græsplæne er at holde det væk fra plænen. Hvis du har brug for at sprede vejsalt på en indkørsel eller fortov , bruge så lidt som muligt og undgå saltning kanterne af brolagt område , hvor den møder græs. Skovle salt -laden sne på græsplænen for helt at rydde en gangbro er en almindelig kilde til salt skader. Du kan vande brændpunkter med vand , når temperaturen er over frysepunktet at hjælpe med at reducere mængden af ​​salt i jorden og fjerne årsagerne til saltbetingende brune pletter .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com