Sådan figur Slope for dræning
En gård , have eller græsplæne er en nær - allestedsnærværende rate på de fleste hjem , men dette område kan skabe alvorlige problemer i løbet af regnvejr . Værfter eller græsplæner, der ikke er korrekt sorterede eller skrå væk fra huset kan forårsage vand til at løbe ind i hjemmet , hvilket resulterer i oversvømmelser og fundament skader. Af denne grund, mange husejere er nødt til at tage fat på hældningen af ​​deres jord og ændre lå i området for at beskytte deres hjem. Ting du skal
Målebånd
træpæle
Nylon ledning myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Mål afstanden fra fundamentet for dit hjem til den slutningen af ​​din værftet eller græsplæne . Mere end sandsynligt din værftet skal ende i et armatur , såsom et fortov eller indkørsel . Din endelige hældning skal ende på et jævnt niveau med dette armatur .
2

Divider afstanden med 10 . Den generelle regel om hældningen er , at det skal falde 2 til 3 inches for hver 10 meter af rummet. For eksempel, hvis dit område er 100 meter lang, skal det falde mindst 20 inches fra fundamentet til den opspændingsanordning.
3

Kør træpæle i jorden hver 10 meter langs måde , der starter på dit fundament . Bind en nylonsnor til toppen af ​​det første spil, og sænk den 2 til 3 inches til næste spil, og så videre, indtil du har markeret hældningen af ​​din græsplæne eller værftet. Dette vil give dig en retningslinje for klassificering området.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com