Forskellige materialer til at gøre et hegn
Et nyt hegn kræver planlægning og forberedelse. Har målinger af din værftet på hånden, så du præcist kan prissætte mulighederne. Se på, hvad naboerne har, og forsøge at binde hegnet ind i deres for betydelige besparelser. Check lokale bygningsreglementer og naboskab pagter til at sørge for dine valg er acceptabelt , før du køber noget. Vælg dit hegn materiale baseret på pris, holdbarhed , tilgængelighed og udseende. Wood

Træ er en af ​​de første materialer, der kommer til at tænke , når man overvejer et hegn. Uanset om du kan lide stakitter eller privatlivets fred hegn , malede hegn eller bejdset hegn, træ er et fælles materiale til hegn . Det er let tilgængelige på ethvert hjem forbedring butik. Træ hegn er også en god DIY-projekt for de fleste boligejere .

Metal

metalhegn er populære valg , især for dem, der bor i klimaer detrimetal til træ hegn . Kædeled og smedejern er blandt de mest almindelige metal hegn materialer . Kædeled kan belægges i farvet vinyl, mens smedejern kommer i en række forskellige design stilarter . Begge er bredt tilgængelige på de lokale byggemarkeder . Metal hegn er lidt mere udfordrende at installere end træ hegn og kan ikke være et DIY projekt for alle. Spørg om installationsomkostninger , når man overvejer metalhegn .

Stone

stengærder er normalt kortere end træ eller metal hegn og bruges ofte i forbindelse med boliger, en sten facade . Sten kan tørre stables , hvilket betyder at de er monteret sammen og holdes på plads ved hjælp af vægtfordeling , eller de kan størknet med mørtel som mursten ofte er.

Planter

Brug hurtigt voksende hække til at gøre en voksende og grønne hegn . Vælg hække du kan trimme eller vælger naturligt formede hække for at gøre vedligeholdelsen lettere. Spring hække og vælge buske som hortensiaer eller rosenbuske at skabe et smukt hegn, der er mere visuel end funktionelle . Bemærk, at mens planterne vil skabe en naturlig barriere , som de fleste børn vil respektere , er de ikke kommer til at holde dyr , der er indeholdt i din værftet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com