Hvordan til at identificere Rajgræs &Engrapgræs
Korrekt identificere type græs du har, kan hjælpe med at forhindre dig fra at give græsset for meget eller for lidt vand og gødning . Ligeledes er alle græsser ikke klippes det samme, og klipning rajgræs og Kentucky græs for tæt på jorden kan forårsage skaldede pletter på græsplænen. Græsplæne græs er typisk en blanding af græsser i stedet for en enkelt art . Rajgræs enten årlig eller flerårig . Engrapgræs og begge rug græsser er cool-sæsonen turf græsser. Årlig rajgræs bruges til overseed varme årstid græs i områder med moderate temperaturer fra efteråret til det tidlige forår. Rajgræs tåler en høj mængde trafik og blandes med Engrapgræs til dyrkning græsplæner i løbet af de kølige måneder af året i moderate , kystnære klimaer. Instruktioner
Rajgræs
1

Mærk tekstur og undersøge farven på græs. Årlig rajgræs har en grov struktur og er lime -grøn farve. Rajgræs er flot struktureret og har en rig grøn nuance.
2

observere, hvordan græsset gror . Rajgræs danner klumper , mens den årlige rajgræs er oprejst og jævnt spredt ud over græsplænen.
3

Undersøg krave område årlige rajgræs til Skedehinden , en membran lignende vækst på krydset af græsstrå og bladet neg . Den måler omkring 1/10 inch lang. De bladflige i bunden af ​​den rullede bladknop er smalle , klo -lignende og måle op til 1/12 tomme lang . Rajgræs bladflige wrap omkring stilken.
4

Kontroller formen og længden af ​​græsstrå . Årlige rug græsstrå er rullet inden i kraven med flade individuelle blade, der er skinnende og måle op til 10 inches lang og 2/5 tommer bred . Flerårige græsstrå er foldet eller rullet inden i kraven med parallelle margener , koniske tips og skinnende blade rygge. De måler 1/12 til 1/5 tommer lang.
5

Kig på stilke af rug græs. Årlig rajgræs er klumpet sammen eller vokse individuelt. Stænglerne foranstaltning omkring 3 meter høj og er runde til let flad . Rajgræs er kortere, kun 1 til 2 meter høj, med et bånd af lilla rundt i bunden af ​​stilken.
6

øje med årlig rajgræs til blomst fra april til september med tæt klynge småaks frø skiftevis langs hovedstammen på stalkless buketter . Rajgræs frø er løst grupperet på småaks og mangler de børster, der er fælles for den årlige rajgræs . Flerårige frø blomst i det sene forår og den tidlige sommer .
7.

Kig på rødderne for at afgøre , om det er en årlig rajgræs eller staude . Årligt har et overfladisk rodsystem , og staude har regelmæssige græsrødder og ingen udløbere eller jordstængler , der spredes under jorden .
Kentucky Bluegrass
8

Kig på farven og føle tekstur af græs. Engrapgræs er tæt, mørk grøn med en medium konsistens.
9.

Kontroller formen og længden af ​​græsstrå . De enkelte blade er glat, blød , foldet i opløbet og stiv med parallelle ben sider. Spidserne er bådformet , 6 til 12 inches lang og op til 1/4 tommer bred .
10

Undersøg rødderne af græsset. Engrapgræs gengiver ved jordstængler, som spredes under jorden og få nye jordstængler fra noder på de ældre dele af roden. De trænge ned i jorden fra 2 til 5 eller flere inches beneath jorden.
11

Check for pyramideformede seedheads med en tier på tre til fem småaks på spidsen af ​​stilkene . Frøene er små og båd - formet, med en behåret , spindelvæv -lignende base. Frøene blomstrer fra slutningen af ​​maj til begyndelsen af ​​juni og modnes i begyndelsen -til midten af ​​juli.
12

Kontroller længden af stilkene . Engrapgræs stængler er 12 til 36 inches høj på græsplæner. Stænglerne kan vokse fra 4 til 6 inches lang , når de anvendes af landmænd til intensiv græsning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com