Hvordan man opbygger en Privacy Trellis Du kan flytte
En bærbar privatlivets fred espalier vil give screening fra nysgerrige naboer , samt et sted at plante Vining grøntsager eller blomstrende planter. Som planten vokser og dækker trellis , vil det blokere hullerne i gitteret , og samtidig blokere visningen. En bærbar espalier er på hjul, så du kan flytte den til enhver plet kræver blokerede visning. Husk, at det vil tage nogen tid for planterne at dække espalier helt. Hvad du har brug
48 tommer med 18 tommer krydsfinerplader , 3
14 tommer lang 1 -by- 1 træstykker , 6
Elektrisk boremaskine
Træskruer
18 -by -18 tomme træ paneler , 2
46 tommer 1 -by- 1 træstykker , 2
4 hjul
68 -by -45 tommer gitter folie
Gravel
Pottemuld
Vis Flere Instruktioner
1

Lå en 48 -by- 18 tommer krydsfiner panel på en flad overflade . Læg et 14 tommer 1 -by- 1 stykke tømmer langs en af ​​de 18 tommer sider , 3/4 tomme fra kanten .
2

Skru brik på plads med en elektrisk boremaskine og to træ skruer. Gentag på den anden 18 tommer side med en anden 1 -by -1. Læg en anden 48 -by- 18 tommer panel på den flade overflade og skrue to 1 -by- 1 stykker langs dens to sider på samme måde . Disse er de forreste og bageste paneler af espalier kassen.
3

Læg et 18 -by- 18 tommer krydsfiner panel på toppen af ​​forstykket i en 90 graders vinkel for at skabe den første side af kassen . Skru panelet til 1- af -1 med to træskruer og boret.
4

Skru den anden 18 -by- 18 tommer panel til den anden side af forstykket at lave den anden side af kassen . Fastgør det på plads ved at skrue den til 1- af -1.
5.

Lay bagpanelet over de to sidepaneler . Skru sidepanelerne på de 1 -by- 1 stykker på bagpanelet . Vend kassen på hovedet og lægge den tredje 48 -by- 18 tommer panel over bunden for at skabe gulvet. Skru gulvet i de fire 1 -by- 1 stykker .
6

Lavere en 46 tommer lang 1 -by- 1 træstykket ind i feltet på langs , så det hviler på gulvet og mod frontpanelet . Skru tre jævnt placeret skruer gennem stykket og ned i gulvet . Skru tre skruer gennem fronten og ind i stykket. Gentag med en anden 46 tommer 1 -by -1, skrue den fast i gulvet og bagpanelet.
7.

Placer to yderligere 14 tommer 1 -by- 1 stykker ind i feltet, en imod enten sidepanel . Fastgør dem hver ved at placere to skruer gennem sidepanelet og ind i 1 -by -1, så en skrue gennem gulvet og op i stykket.
8

Bor seks drænhuller i bunden af feltet. Bor fire huller gennem 46 tommer 1 -by- 1 gulv understøtter, én i hvert hjørne , for de hjul. Skru hjulene på bunden af kassen, gennem hullerne.
9.

Sænk en 68 tommer med 45 tommer gitter ind i feltet . Fastgør gitter på plads ved at placere skruer gennem gitter og ind i boksen øverst på tværs i feltet . Sæt en skrue hver 6 inches.
10

Fyld plantageejer boks med 1 cm af grus , derefter udfylde det resten af ​​vejen med pottemuld . Plante Vining planter, der vil dække espalier. Flyt espalier på plads.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com