Sådan Wire en Poulan Pro Switch
Poulan Pro fremstiller græsplæne og haveredskaber , herunder en serie af plæneklippere . Disse plæneklippere kan gøre selv de hårdeste græsplæner en nem opgave. De fleste af de Poulan Pro-serien af plæneklippere har elektroniske tændinger , som kræver elektricitet til at starte motoren. Et skift i motorrummet sørger for forbindelsen til batteriet kan starte motoren . Instruktioner
1

Flyt Poulan Pro til et sted med en flad og plan overflade , hvor du vil have masser af plads til at arbejde. Aktivér parkeringsbremsen . Sluk for tændingen, og tag nøglen ud.
2

Åbn motorhjelmen . Kig efter den sorte ledning , der fører til tændrøret , som stikker ud af den side af motoren. Tag fat i toppen af ​​tændrørsmuffen fast og trække fra tændrøret.
3

Kig efter batteriet i motorrummet eller under sædet . Placeringen afhænger af din Poulan Pro model. Nyere modeller for bolig og lille have brug vil have batteriet under sædet . Disse er firkantede , omkring seks inches på hver side og toppede ved to terminaler. Følg den røde terminal tilslutning , indtil det ender i en serie af ledninger, herunder en hvid og en sort .
4

Find tændingskontakten . Hvis batteriet er under sædet , vil kontakten være i denne placering. I større modeller er afbryder monteret på indersiden af motorrummet foran førerens position . Kontakten er cirkulær og har to ben stikker ud af det.
5.

Slip forbindelsen terminal på den sorte ledning til en af ​​terminalerne på en af ​​switch stikben .
6

Slip den hvide ledning til den anden afbryder gren .
7.

Udskift boot over tændrøret.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com