Hvordan man opbygger en Arbor Med 6X6 Indlæg
En udendørs lysthus eller pergola kan tilføje tiltrængt flair til din baghave. Udover at være et fokuspunkt i din have eller på din veranda , kan det også give skygge fra solen og beskyttelse mod regnen. Den type Lysthuset du foretager , vil afhænge af de fordele, du ønsker. Dorne består af fritstående indlæg holder op et tag. Taget kan være kun et par bjælker og spær , dækket med krydsfiner , eller endda med vinstokke sammenvævet gennem spær. Bygning man kan være en tidskrævende opgave , så tag en ven om hjælp. Ting du skal
4 6 -fods 6-tommer -by- 6 -tommer indlæg
2 6 -fods 6-tommer -by- 6 -tommer bjælker
6 4 -fods 4 -tommer- by- 4-tommer spær
8 træ seler , 4 til 5 meter lang
4 indlæg baser
4 ankerbolte
Nails
4 forsinkelse bolte , 1 /2 tommer med 10 inches
12 forsinkelse bolte , 1/2 tommer med 7 inches
16 skiver
Stige
Hammer
Drill
7/16-inch borehoved
Topnøgle Salg Level
Målebånd
T-kvadrat -clipart El borehammer
Betonbor
Vis Flere Instruktioner
1

Mark et 5x3 fod rektangel på din terrasse. Taget af dornen vil være 4x6 fod , men det har overhæng , så basen skal være lidt mindre . Processen her er til at bygge på en betonplade .
2

Placer dine anker baser i hver af de fire hjørner. Firkantet dem ud med hinanden og markere stedet , hvor anker bolt hul i hver er. Hullet skal være i bunden af ankeret base. Du skal blot markere det med kridt eller ridse det ind i beton med et søm. Fjern anker baser , efter at du har de vejledende mærker.
3

Brug din elektrisk borehammer til at bore huller i betonen på dine karakterer for de fire ankerbolte . Efter boring fire lige huller , udskifte anker baser til de relevante steder .
4

Placer en anker bolt i hver af hullerne , du bare boret . Boltene skal sikkert holde anker baser til den konkrete veranda. Brug en topnøgle til at sno dem på plads og aktivere mekanismen ved enden af ​​bolten , der forankrer den. Gør dette for alle fire baser , og sørg for at holde dem niveau og kvadreret med hinanden.
5

Placer et indlæg opretstående i hver af baser. Når først på plads , niveau og T-kvadrat det, så det vil være nøjagtig vinkelret på jorden og tag. Når det er tilfredsstillende , negle to midlertidige seler på plads på hver post . Skal sømmes Disse seler til midten af stillingen, og vinklet ud mod jorden , hvor de er kilet på plads for at holde stillingen firkantede og lodret. Når seler er på plads , skrue eller søm stillingen på plads omkring baserne . Der bør være 2-4 skruehuller i hver base for at tillade tilslutning til de stillinger .
6

Løft en stråle til toppen af ​​lysthus. Placer 6 fod strålen over de to stillinger , der udgør 5 fod side af strukturen . Da der er en mund overhæng opdele forskellen med 6 inches af udhæng på hver side af stolperne. Gentag i den anden langside . Hver af de to langsider af strukturen bør nu se ud som symbol for " Pi ".
7

Bor et 9 tommer dyb hul gennem stråle i hver af de stillinger . Bore hullet lige ned gennem bjælken og ind i toppen af ​​stolpen så tæt på midten som muligt. Gør dette for hver af de fire stillinger . Når hullerne er på plads , skrue i din 10 tommer lag bolt med din topnøgle. Sørg for at placere en skive mellem bolt og træet til at forhindre revnedannelse og unødvendige stress på træet. Tilføj alle fire forsinkelse bolte ind i de fire huller , du boret .
8

Placer 6 spær på toppen af ​​de to stråler . Spær skal placeres vinkelret på bjælkerne , så de lå på begge bjælker - væsentlige forbinder de to sider af dornen til hinanden. Space dem ca 1 fod fra hinanden , niveau og firkantet med bjælker.
9

Bor 6 tommer dybe huller gennem spær og ind i bjælker under dem . Gør dette ved hver skæringspunktet mellem et spær og en bjælke (der skal være 12 af dem). Bor så tæt på midten af spær og bjælken som muligt.
10

Tilføj en 7 tommer lag bolt ( med vaskemaskine ) i hvert af de 12 huller på spærene . Skru dem på plads med en topnøgle. Fjern de to midlertidige seler fra hver af de stillinger . Strukturen skulle nu være færdig , så skridt tilbage og beundrer dit lysthus.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com