Hvordan man opbygger en Box Planter på hjul med et gitter
Indret dit udendørs rum med plantageejer bokse behøver ikke at koste en formue. Du kan lave din egen boks og tilføje hjul i bunden for at flytte plantageejer uden at stresse din ryg. Tilføjelse af en gitter væg til bagsiden af ​​plantageejer giver dig mulighed for at dyrke vin -type anlæg til ekstra højde i haven rummet. Når du mestrer den grundlæggende mønster , eksperimentere med de målinger, for at justere størrelsen til dine specifikke behov . Ting du skal
1 til 2 sektioner af krydsfiner eller cedertræsplanker
Målebånd
Saw
Træ lim
Skruetrækker
Hammer
1 -tommer søm
1 - tommer skruer
1 -tommer brads
Kørehjul (4)
Lattice panel myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner

1

Measure derefter skæres fire firkantede sidepaneler til plantageejer : to bør være 15 1/2-inches firkantet og to 14 3/4-inches firkantet
2

Skær plantageejer bunden til at måle 13 7/8-inches firkantet hoteltilbud . .
3

Mål og skære fire stykker af træ til den øverste kant , måler 17 inches med 3/4-inch ved 1-1/2 inches.
4

Cut fire afsats stykker til at holde bunden på plantageejer : to med en måling af 14 inches med 3/4-inch af 3/4-inch og to stykker måler 12-1/2 inches med 3/4-inch med 3/4 tommer .
5.

Saml sidepaneler og anvende trælim langs kanterne for at holde dem på plads. Fastgør stykkerne sammen med to 1 -tommers lange skruer langs hver kant.
6

Lim top trim stykker på toppen af ​​siderne, så der er ingen overlapning på den indvendige kant . Nail tre 1 -tommer lang brad søm for at sikre hver enkelt brik til plantageejer .
7

anbringer afsats stykke med trælim omkring 3/4-inch fra indersiden nederste kant af plantageejer . Fastgør afsats ved sømning tre 1 -tommer lang brad søm langs hver side .
8

Bor fem 1/4-inch drænhuller jævnt omkring bunden plantageejer stykke . Skub det nederste stykke ind i plantageejer , så det hviler på bunden afsatsen.
9.

Screw én drejehjulets enhed i hver nederste hjørne af plantageejer .
10

Skær gitter til en bredde på 14-1/2 inches og en højde på 4 meter . Placer gitter på en inde panel af plantageejer og fastgør den med otte til 10 brad søm til at holde det på plads.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com