# >> Hus Have > >> Furniture >> tabeller >>
Sådan installeres flise på en bordplade
Du kan gøre et gammelt bord nyt ved at installere flise på bordpladen . Du kan finde mange valg af fliser fra glas , skifer eller marmor til keramik , og valg af bordplader fra jern , glas eller Formica til træ. Du vil lære her , hvordan du installerer sikringsanlæg keramiske fliser på en robust træbord ved at forberede design, beregning og købe materialer , der udstikker den flise tørre , spredes fliseklæber på bordet eller fliser , fugning af fliser og forsegle keramiske bordplade . Du kan anvende de samme principper til andre materialer . Ting du skal
Table
Millimeterpapir
Blyant
Målebånd
Keramiske fliser
Tile Nippers hoteltilbud Goggles
Avispapir eller karton
Plastic spande
Blanding af pind
Handsker
Fliseklæb
tandspartel
Grout
injektionsmørtel flyde
Sponge
Sealant
Vis Flere Instruktioner
1

Forbered dig på at installere flise på en bordplade ved at vælge en eksisterende robust bord eller købe eller bygge en ny. Slib overfladen efter behov. Gør dig bekendt med størrelser, former og farver af keramiske fliser samt og de ​​mønstre , som de kunne blive arrangeret . Tegn en flise design på millimeterpapir til skala efter måling bordpladen med et målebånd .
2

Beregn mængden af ​​fliser og andre forsyninger , du har brug for ved at gange bredde gange dybde bordplade til firkantede optagelser , og tilføje mindst 20 procent ekstra som en pude for fejl. Udvælge keramiske fliser og forsyninger til en flise eller hjem forbedring butik .
3

Udlæg keramiske fliser uden klæbestof på bordpladen , startende fra midten og bevæger sig udad , ser på din flise design , som du går . Efterlad cirka ¼ Tommer mellem fliser til injektionsmørtel. Skær fliser til at passe så nødvendigt med flise Nippers . Når du er tilfreds med layoutet, forsigtigt fjerne fliserne og omarrangere dem i det samme mønster på ark af avispapir eller pap på gulvet.
4

Mix fliseklæber , også kaldet " mørtel " eller " thinset , "i en spand med vand ifølge pakke retninger , derefter sprede det på bordpladen eller på bagsiden af ​​keramiske fliser direkte med en tandspartel til at skabe kamme. Installer keramiske fliser på bordpladen igen fra midten og udad i henhold til den flise design, trykke fliserne på plads sikkert . Lad limen tørre i mindst en dag .
5

Påfør våde fuger på bordpladen efter blanding af tørre fuger i en spand med vand efter retninger. Spred injektionsmørtel hele flisebelagt bordplade, ved hjælp af en injektionsmørtel flyde , presning fuger i hullerne med fingrene. Lad injektionsmørtel tørre delvist i op til 20 minutter, derefter tørre keramiske fliser overflade med en fugtig svamp. Tillad injektionsmørtel at sætte mindst 48 timer .
6

Påfør fugemasse til keramiske fliser bordplade . Når tør , placeres den nyligt flisebelagt bord i det rum, hvor det vil blive brugt og beundret .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com