Sådan repaint Steel Udendørs Møbler
Du har bemærket stål udendørs møbler skal være malet . Det er rusten , eller det bare har brug for en frisk eller ny farve. Mens stål er et hårdt stof , malerarbejde stål udendørs møbler er ikke så svært . En maler, der er god til hvad han gør gør en god timeløn at male møbler. Vide, hvordan at genfremstille stål udendørs møbler enten sætter de penge i lommen som en maler til leje eller holder pengene i lommen som en gør-det -selv painter.Things du har brug
Stålbørste
Power slibning anordning
Højtryksrenser
Drop klud Salg Black Kina stritter pensel
Udvendig kombination primer /topcoat maling
2- qt. - spand myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Forberedelse for Paint
1

stålbørste hele overfladen af ​​stål udendørs møbler, herunder malet og rustne pletter. Stålbørstning allerede malede møbler hjælper ru den malede overflade , så det nye lag maling bedre klæber engang anvendt. Fjern så meget rust som muligt med en stålbørste på stål udendørs møbler.
2

Brug en strømforsyning slibning enhed til fjer - kant, hvor malede overflader mødes bare metal overflader, der ikke længere har maling på dem. " Feather - kant " er den proces, slibning malede overflader , således at der ikke længere er en skarp forskel mellem en stadig -malede overflade og overflade, som ikke længere har maling på den.
3

Højtryksrensnings stål udendørs møbler med et højt tryk roterende dyse, fjerne uvedkommende snavs. Yderligere ru en allerede malet overflade med højtryk roterende dyse.
4

Fjern løs maling levn fra stålbørstning med en højtryksrenser . Skyl rust rester tilovers fra stålbørste med en højtryksrenser . Lad stål udendørs møbler helt tørt.
Påfør Paint
5

Place metal udendørs møbler på en maling drop klud og inden for et område, der vil hjælpe med at holde det beskyttet mod alt, blæser på frisk malet overflade, såsom snavs. Våd og kun bruge den første tredjedel af en sort Kina stritter pensel at male udendørs møbler af metal . Dette er for at undgå en rodet malerpensel og dermed en rodet ansøgning. Påfør det første lag kombination primer og topcoat udendørs emalje metal maling til jern udendørs møbler.
6

Lad det første lag maling helt tør i henhold til producentens specifikationer . Forsøg ikke at genfremstille metal møbler med et andet lag , før det helt tørrer , da dette vil forringe udseendet af lakken . Rengør malerpensel i henhold til producentens specifikationer mens man venter på det første lag maling tørre.
7.

genfremstille stål udendørs møbler med et andet lag kombination primer og topcoat udendørs emalje metal maling. Lad det andet lag af metal emalje maling helt tør , før du flytter møbler fra malingen drop klud. Rengør malerpensel .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com