Hvordan man laver en træ osmanniske
En skammel er et lille stykke af levende eller stuemøbler ansat som fodstøtte og har stof , der matcher andre polstrede møbler i rummet. Et træ skammel er lavet af attraktive løvtræer , som fyr , for en solid struktur, der kan understøtte vægten . Hvis du agter at bruge den hule indeni osmanniske som en kiste , cedertræ er et bedre træ, fordi det forringer møl og andre klud spise bugs. Ting du skal
2 1 -by -12 -tommer boards , 32 inches lang
2 1 -by -12 -tommer boards , 12 inches lang
2 14 -by -32- tommers krydsfiner
4 caster fødder
bejdse
Paintbrush
Bor
Hammer
2- tommer skruer
1 1/4-inch dykker
Spray lim
14 - af -32- tommers skum , 3 inches tyk
18 -by -36 -tommer koordinerende stof
Hæftepistol
Staples
Vis Flere Instruktioner
1

Farv alle stykker træ med bejdse , hvis pletten er nødvendig. Nogle fyrretræ behøver ikke plet på grund af sin attraktive lys farve. Cedar og eg er mørke -farvede træsorter. Den anvendte krydsfiner til at gøre det osmanniske vil ikke blive set og behøver ikke at blive plettet.
2

Sikker, med to 2- tommer skruer seks inches fra hinanden , en 12-tommer 1- af -12 - tommer bord til slutningen af ​​en 32 -tommer 1 -by- 12-tommer bord, så kanten af ​​12- tommer bord flugter med enden af ​​den 32 - tommer bord .
3

sikre en anden 12-tommer 1- af -12- tommer bord flugter med den frie ende af 32- tommer bord på samme side af brættet, som den første 12-tommer bord ved hjælp af to 2 - tommer skruer seks inches fra hinanden.
4

Vedhæft en 32- tommer bord til de frie ender af de 12 -tommer bestyrelser i samme måde som den første 32- tommer bord , skyl i enderne, med to 2-tommer skruer seks inches fra hinanden i begge ender.
5

montere en 14 -by- 32-tommers krydsfiner bord 1/2-inch tyk til boksen med 1 1/4-inch dykker ved hjælp af en hammer . Placer negle på 1 cm mellemrum langs alle fire kanter af krydsfiner.
6

Montér en anden 14 -by -32 -tommer plywoood 1/2-inch tyk til den åbne side af boksen bruge 1 1/4-inch dykker og en hammer . Placer disse negle på 1 cm mellemrum rundt i kanten af krydsfiner .
7.

Spray en krydsfinerplade med spray lim og tilføje en 3-tommer tykt skum rektangel måler 14 -by -32 -inches til krydsfiner. Kanterne af skummet skal flugte med kanterne af krydsfiner.
8

Fold kanterne af en 18 -by -36- tommer koordinerende stof under selve 1/2-inch . Læg stoffet over skummet toppen af ​​skammel, kontrollere, at stoffet hænger over hver side i lige længder.
9.

Fold hjørnerne i og korte dem med en hæftepistol . Staple stoffet omkring skammel ved 1 -tommer intervaller på folden. Sørg for hæfteklammer ind i træet. Hvis de ikke gør det, trække det ud og placere en anden hæfte der . Hæfteklammer , der ikke flush vil ridse en persons hud .
10

Vedhæft fire caster fødder i bunden af ​​det osmanniske ved at bore fire huller, der er lidt mindre end støbte skruer i hvert hjørne af skammel bunden. Skru hjulene ved at dreje dem med uret.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com