# >> Hus Have > >> Furniture >> Osmannerne >>
Sådan Fix en Rystede osmanniske
Det kan være mildt irriterende at føle en osmannisk ryste under vægten af ​​dine fødder , men ikke slappe af i denne position i lang tid , medmindre du ønsker at forårsage stor skade på møblet . Du er nødt til at finde problemet og reparere det osmanniske at sikre, at det holder i årevis. Ting du skal
Møbler glider
Målebånd
Træ shim
Hulsav hoteltilbud Medium sandpapir korn
Boremaskine eller hammer myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Indstil skammel på en flad arbejdsflade . Placer din hånd på toppen af ​​det stykke af møbler og vrikke den frem og tilbage . Dette hjælper med at afgøre , hvilken side og del af fodstøtten er årsag til problemet .
2

Vend osmanniske hovedet på arbejde overflade . Kontroller ben i vaklende område af stykket. Kig på bunden af benet for at se om spids eller møbler glide mangler. Dette er en rund plast, metal eller filt stykke, der giver mulighed for , at benene let kan flyttes over et gulv surface.This kan være et simpelt problem , der kræver installation af en ny glide .
3

Mål fire ben at afgøre, om slingrende ben er kortere end de andre. Det træ i bunden af benet kan være blevet slidt og ujævn .
4

Drej skammel eller hassock hovedet og placere et træ shim under slingrende ben , hvis den er kortere end de andre stykker . Flyt shim indtil møblet stopper slingrende , når du lægger pres på den. Tykkelsen af ​​shim ændrer længden af ​​benet .
5

Trace omkring benet spidsen for at skabe et mønster på overfladen af ​​mellemstykket . Klip mønsteret med en hulsav eller lignende værktøj. Glat ydre kanter af træ disk med sandpapir .
6

Sæt træskive på bunden af ​​den osmanniske ben. Placer en møbler glide på toppen af ​​disken, og fastgør den til benet ved hjælp af en boremaskine eller hammer. Tilføj møbler glider til hver af de tre resterende ben at balancere enheden.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com