Sådan Set Up et puslebord
En velassorteret puslebord er mere end et sted at ændre et barns ble . Et puslebord fyldt med alt det udstyr og forsyninger er nødvendige for at tage sig af barnet vil forenkle de opgaver , der følger daglig barn kun care.Not vil en forælder være at ændre et barns ble på et puslebord , vil en forælder også klæde barnet, udføre hygiejne og personlig pleje opgaver , og selv give barnet fokuseret opmærksomhed. Ting du skal
Ændring tableChanging padBaby tøj ( arrangeret af størrelse ) DiapersDiaper stackerWipesBaby lotionBaby vaskeklude og towelsCotton vatpinde ballsTissuesMild soapBaskets og beholdere myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Organiser alle elementer til puslebordet , før barnet kommer. Vask , tør og pænt folde hele den nye baby tøj. Organiser tøj af outfits og sætte hver komplet sæt tøj væk sammen på hylder eller i skuffer . Placer alle de undertrøjer og sokker væk sammen . Placer andre adskiller ( sweatere og huer ) sammen i en skuffe så godt.
2

Brug en kurv til vaskeklude og håndklæder , og fold disse elementer sammen . Placer bleer i ble stabler, og hænge i nærheden af ​​puslebordet . På en hylde af puslebordet , placere klude, baby lotion, de vatpinde , og alle de andre assorterede hygiejne poster pænt sammen for nem adgang.
3

Hold styr på hvad du bruger , og hvad der kører lavt, så der emner kan genopfyldes efter behov. Hvis småbørn er til stede i hjemmet, holde toiletartikler poster ude af syne og rækkevidde.
4

Hold en lille kurv fuld af farverige , særlige legetøj til brug for underholdende barn under bleskift eller andre babypleje . Barnet vil lære at forudse særlig leg, og dette kan være en fornøjelig limning tid til baby og forældre.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com