Hvordan de skal dække et barns gyngestol
Hvis du har et barns gyngestol , der er begyndt at se slidte ud efter mange års kærlighed og bruge, skal du ikke fortvivle . Du kan dække gyngestolen at gøre det se ud som nye uden at miste noget af sin komfort. Dækker gyngestolen har andre fordele . Du kan bruge det nye cover til bedre at matche rummets stil og design, og dækker eventuelle eksisterende pletter på stolen. Ting du skal
Kraftskrueanordning hoteltilbud Flad skruetrækker
Fabric
Målebånd
Pins
Foam pude
Hæftepistol
Paint ( valgfrit)

Vis Flere Instruktioner
1

Løft stolen , så det er på hovedet og bruge en skruetrækker til at tage sæde og opbakning fra stolen . Indstil al hardware i et sikkert sted, hvor det ikke vil gå tabt.
2

Fjern eventuelle hæfteklammer på den gamle stof med en flad skruetrækker . Hold stoffet, så du kan bruge det som et mønster for det nye materiale . Hvis designe et nyt dæksel, når ingen forudgående dækning eksisterede , måle sædet for at se, hvor meget stof du skal bruge og tilføje et par inches at give mulighed for dæmpning og hæftning.
3

Pin den gamle stof til den nye struktur på en flad overflade og skære omkring dit mønster til at lave nye stykker til stol sæde og ryg. Tag væk benene , når du er færdig med denne trin . Hvis du ikke har et mønster , skal du bruge dine målinger fra det forudgående trin .
4

Slip af noget gammelt støddæmpning såsom pladevat eller skum , hvis du planlægger at erstatte det. Igen, bruge denne skum som et mønster for nye værker . Hvis du ikke har gamle dæmpning, måle den nye skum , så den passer til den stol, men er mindre end cut stof, der omgiver den.
5

Skær ny skum ved hjælp af den gamle som dit mønster . Staple den nye skum fast til barnets gyngestol .
6

Placer den nye struktur med forsiden nedad på et bord eller anden flad overflade. Indstil det polstrede sæde på toppen af ​​det , med billedsiden nedad.
7.

Træk stoffet stramt op og omkring det polstrede sæde og hæfte den på plads på bagsiden af ​​sædet ved hjælp af masser af hæfteklammer , så stoffet ikke flosse eller skalle af. Gentag denne proces med den dæmpning for bagsiden af ​​stolen , hvis nødvendigt.
8

Sæt barns gyngestol sammen igen ved hjælp af den oprindelige hardware du afsat tidligere.

Hus Have © have.989214.com