Typer af Fold Away Borde &Skjulte Stole At gemme væk
Indvendig design bruges til at være en formel affære . Hvert hus krævede en spisestue , en stue og en hule . Dagens hjem skal dog passe de krav travle , multitasking familier. Et separat rum til sit-down måltider er upraktisk med de fleste fødevarer henkastet tjente omkring køkken øer , morgenmad kroge , medier rum eller dæk og terrasser . Fold - væk borde og store- væk stole giver plads udsmykning større fleksibilitet og give spisemuligheder for ferie og særlige middage. Card Borde og stole
Omdan en almindelig kort bord med en dug og elegante kuverter .

Mange familier er vokset op med en sammenfoldelig kort bord og sæt på fire stole . Bordet består af fire metal eller træ ben, der kan foldes fladt inde i en praktisk plastik eller stof bordplade boliger. Bordhøjder gennemsnit omkring 29 inches, mens nogle justerbare borde kan sænke højden til 22 inches eller hæve det til 32 inches. Ledsagende stole har normalt simple polstrede sæder og rygge; benene kollaps , så samlingen kan foldes fladt . Hele sættet kan opbevares på bagsiden af ​​et skab , under en stor seng eller i en lagerplads i loftet, kælder eller garage .

Kortbordene , hvilken dato til det 17. århundrede , blev ofte udarbejde træ tabeller med udskæringer , forgyldning og smuk bordplade intarsia . Dagens kortbordene er mindre formel , og de fleste er beregnet til at give en ekstra overflade for at spille brætspil og kortspil , strækning puslespil eller fuldføre hjem opgaver spænder fra lektier projekter skatter. Når dækket med duge , kan en eller flere kortbordene danne en større spisestue overflade til at rumme familie og gæst siddepladser.
Brugerdefineret og DIY Borde
En fold -away væg bordet er perfekt til middag for to .

Wall lagring er en praktisk måde at folde en tabel væk fra et værelse, når ikke er i brug , svarende til fold- væk Murphy seng. Paula Robinson, en britisk design reporter, anbefaler en fold-ud bord fastgjort til væggen . Når den ikke er i brug, bordoverfladen svinger op på en væg monterede beslag til at passe inde i en væg niche. Bordet er så skjult med et maleri eller en antik lukker, der svinger over bordpladen til kunstfærdigt skjule det. Der er en række kommercielle fold- væk tabeller , der fastgøres til væggen. Den ene model er udstyret med ben, der kan foldes op og blive en billedramme omkring plakatkunst i bunden af ​​tabellen.

En alsidig variation af fold-away bordet er den såkaldte take -apart bord. Lille ende eller lejlighedsvis tabeller kan forvandle nemt ind spiseplads til seks eller flere personer ved at tjene som base for en større bordplade . Den fritliggende bordplade kan være en simpel krydsfiner runde eller rektangel , gemmes væk , når den ikke er i brug eller draperet med en dug , når bordet er indstillet. Husejere kan tilpasse bordplader med decoupage eller malede designs forseglet med en klar finish. Den dekorerede bordplade kan hænge på væggen som et kunstværk , når de ikke tjener som en spisestue overflade.

Opbevaring Stole
Stabelstole er let at opbevare og gemme væk .

at maksimere mulighederne for opbevaring , skal du vælge stole, der lagrer nemt. Indstillingerne omfatter fold- flade stole , såsom den traditionelle kortbordet stol , eller stabelstole . Den fold-away tilbyder en mindre opbevaring fodaftryk , men begge er nemme at opbevare.

Klapstole kan være klædt op med dekorative sæde puder og betræk , der binder på ryggen og benene af stolen. Du kan custom -cover hynder med stof , der koordinerer med en rummets gardiner eller duge . Wooden klapstole har et mere rustikt , elegant look end metal stole .

Stolebetræk ligner slipcovers vil fuldstændig dække klapstole . Disse covers tilbyder en elegant, skulpturel udseende befordrende for fine dining. En almindelig hvid musselin eller sejldug stol dækning er elegant , billig at lave og let at rengøre .

Stabelstole , normalt tilgængelige i metal eller plastic , stak let til pladsbesparende opbevaring. Top møbeldesignere producere moderne og traditionelle stabelstole; stolene tilbyde alternative siddepladser muligheder for enhver vært. Når du ikke er i brug til spisning, stolene kan lagres , distribueres rundt i huset som skrivebord og side stole eller placeres i udendørs samtale grupperinger.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com