Sådan Redo et Metal Desk
Billig metal skriveborde er tilgængelige i de fleste størrelser og mange stilarter fra genbrugsbutikker og genbrugte møbler forretninger . En masse af disse skriveborde har overlevet , fordi de er godt lavet og robust . Metal er et godt materiale til omlakering , hvis det er i rimelig god stand. Du kan gøre et gammelt skrivebord trendy ved at male det med moderne abstrakt design og mønstre som din guide . Ting du skal
Soap
Water
Nylon børste
Rags
stålbørste
Auto krop fyldstof
Bred spartel
Rystepudser
60 - til 120 - sandpapir korn
Spray primer
malerens tape
Spraymaling
papir
plast
Clear frakke myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Placer skrivebordet uden for på en indkørsel eller fortov . Skrub skrivebordet med sæbe , vand og en nylon børste. Tør skrivebordet umiddelbart efter skylning med klude .
2

skrubbe hjørner og sprækker af skrivebordet ved hjælp af en stålbørste til at løsne snavs, rust og afskalning af maling . Brug børsten på alle kanter og svært tilgængelige steder
3

Sand overflader skrivebord med en slibeklods og rystepudser hjælp 60 - . Til 120 sandpapir korn . Fjern al løs maling, rust og ujævne overflader. Fyld huller eller buler med en auto - krop fyldstof. Spred fyldstof over hullerne ved hjælp af en spartel. Skrab overskydende . Lad fyldstof tørre og sand pletter at gøre dem endnu med resten af metallet. Tør ned alle metaloverflader med rene klude .
4

Spray skrivebord med en rustbeskyttende primer maling. Primer alle metaloverflader. Slib med fint sandpapir eventuelle dryp , kamme eller ujævn maling. Lad malingen tørre i fire timer. Spray skrivebord med en base coat i den farve, du ønsker at vise for det meste af skrivebordet. Spray to eller tre lag for at opbygge en tyk finish. Lad det sidste lag 24 timer til at tørre.
5

Tape off dele af skrivebordet , du ikke ønsker at male . Efterlad åbne eller udsatte linjer, vinkler , mønstre eller mønstre du vil bruge på skrivebordet . Gnid ned kanterne af båndet og bruge papir eller plast til at dække større områder af skrivebordet. Spraymaling det udsatte område. Paint to eller tre lag tillader hvert lag tørre mellem . Lad det sidste lag tørre i fire timer. Gentag denne proces med så mange maling farver som du ønsker at bruge på skrivebordet.
6

Sand malet skrivebord let med en meget fint sandpapir til at fjerne højderygge mellem maling farver langs tape linjer og eventuelle drypper. Tør bordet med rene klude . Spray skrivebord med flere lag klarlak . Dette vil fusionere de malede lag og giver en nice samlede finish. Lad desk til tørre i 24 timer før du flytter eller bruger det.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com