Hvordan man laver en Skandia Desk
Skandia skriveborde er tilgængelige på beholderen Stores landsdækkende . Denne linje af møbler er lavet af skandinavisk gran og kan tilpasses til næsten enhver arbejdsplads. Du kommer til at vælge de ting, der er vigtigst for dig i reception og kontorlokaler organisation. Når du har købt de ønskede komponenter , bygge dig møblerne derhjemme. Montering af dit skrivebord kan normalt ske på mindre end en dag med fælles husstand værktøjer. Ting du skal
Skandia stolper
Målebånd
Udvidet hylde skrivebord
Hylder og hvid tværprofil
hyldestifter
Wedges
stjerneskruetrækker Salg Level

Vis Flere Instruktioner
1

Udlæg alle brikkerne i møblerne i rummet, hvor skrivebordet vil være. Adskil stykker og samle dine værktøjer på ét sted.
2

Installer hylder. Stand stolperne , så de er side om side. Mål op 28 inches fra bunden. Sæt desk hyldestifter ind i de forborede huller i stolperne . Sæt hylden udvidet skrivebord på pinde . Bemærk de hulkort på undersiden af ​​hylden. Disse mærker line op med hyldebærere , hjælper med at sikre stabilitet. Hvis du har hylder til at installere over skrivebordet overflade , så gør det på samme måde .
3

Åbn hvide kors klampe og sprede benene udstrålende fra midten ringen. Placer skinne på bagsiden af ​​stolper og hylder , foring op hullerne i enderne af stængerne med huller i stolperne . Sørg for, at bøjlen er den samme afstand fra de øverste og nederste kanter af stolperne . Skru dem på plads med de medfølgende skruer .
4

Indstil skrivebordet på plads, og placer det niveau på skrivebordet . Du vil have det til at være niveau fra front til bag , så det er stabilt. Hvis skrivebordet er ikke niveau , skal du skubbe en kant under den relevante oprejst, indtil det er. Bræk overskydende kile ved perforering når skrivebordet er niveau .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com