Home & Garden >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer
Hvordan man laver en Futon Cover Look Tight
Futons er billige alternativer til at købe sofaer eller kærlighed sæder. Derudover futons trække sig ud for at give en almindelig størrelse seng, du kan bruge til gæster. Futons har udviklet sig fra den grundlæggende træramme almindeligt på deres start; dog et problem, at mange futon ejere ansigt på et tidspunkt er en dårlig montering futon madras dækning, der er krøllet , og har overskydende stof . Adskillige måder at løse dette dilemma er alle relativt billig. Ting du skal
Skum udstopning eller batting
Sheet klip myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tilføj ekstra fyld til futon ved at lyne dækslet og indsætte ekstra skum eller fortrække i madrassen . Pladevat og skum er tilgængelige på ethvert syning eller håndværk butik . Da madrassen bliver komprimeret efter længere tids brug , tilføjer fyld ikke kun strammer låget op ved at udvide madras, men også giver ekstra støtte til siddepladser .
2

Stand futon op på den nederste ende , og kun holde låget , og dermed tvinge madrassen til bunden af ​​låget. Fold det overskydende materiale , og sæt futon madras tilbage på futon .
3

Saml overdækning materiale på den ene side af futon dække lidt mod bagsiden og ude af syne .

4

Sæt den ene side af arket klip til det indsamlede materiale for at sikre det på plads.
5

Saml enhver overdækning materiale på den anden side af madrassen lidt mod ryggen og ud af synsfeltet .
6

Stræk ark klippet over bagsiden af ​​futon madras, og klip det til det overskydende stof .

Hus Have © have.989214.com