# >> Hus Have > >> Furniture >> bleer >>
Hvordan man laver en Couch Frame
Opbygning af din egen sofa ramme er et middel til at tilføje plads til dit hjem på en måde, der giver dig mulighed for at forme sofaen for at passe din plads og siddepladser krav. Efter at have bygget rammen , kan hynder blive tilføjet til en komfortable siddepladser plads og puder og ramme dækket med stof af enhver type . Disse sofaer er et overkommeligt alternativ til kommerciel siddepladser, og giver dig mulighed for at bygge mange sofaer for samme pris som en fra en detailforretning. Hvad du har brug
18-tommer 2 -by- 4 boards, 12
Bor
Træbor
Træ skruer, 2 1/2-inch
48 -tommer 2 -by -4 boards, 7
24tommer 2 -by- 4 plader , 4 myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fastsætte to 18 -tommer 2 -by- 4 plader med deres store flader nedad. Position yderligere to identiske bestyrelser på toppen af ​​disse bestyrelser, vinkelret på dem og overlapninger , så de gør en 18 -by -18 -tommer firkantet ramme . Bor to huller gennem hvert hjørne og fastgør brædderne sammen med 2 1/2-inch træskruer .
2

Gentag for at oprette tre af disse firkantede rammer i alt. Overvej disse rammer ben rester af sofaen. Placer dem op på deres ender , parallelt med hinanden og indbyrdes afstand omkring 2 meter fra hinanden.
3

Lay fire 48 -tommer 2 -by- 4 plader på toppen af ​​disse benstøtter med deres store flader nedad. Jævnt plads disse bestyrelser , som er sædet af sofaen , på toppen af ​​benet hviler. Bor to huller ned gennem hvert sæde bord og ind i hvert ben hvile for i alt 24 huller. Fastgør pladerne sammen med 2 1/2-inch træskruer .
4

Hold fire 24 -tommer 2 -by- 4s op mod bagsiden af ​​sædet bestyrelser. Placer disse bestyrelser , som er ryglænet støtter, med deres store flader lodret op mod sædet bord. Sæt den ene ende af rygstøtte flugter med bunden af sædet bord, og den anden ende 23 inches over sædets bord.
5

Bor to huller gennem hver af ryglænet understøtter og i den bageste af sædet bestyrelser. Vedhæft 2 1/2-inch træskruer i hvert hul .
6

Jævnt plads tre 48 -tommer 2 -by- 4 brædder mod ryglænet støtte bestyrelser, der sikrer, at deres store overflader er støt mod rygstøtte bestyrelser . Bor to huller gennem hver af disse bestyrelser , som er de ryglæn , og i hvert rygstøtte bord. Fastgør pladerne sammen med 2 1/2-inch træskruer .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com