Home & Garden >> Hus Have >  >> Furniture >> senge
En sammenligning af Twin, fuld &Queen Size Madrasser
Når du køber sengetøj, du har brug for at kende størrelsen på din madras . De fælles madras størrelser omfatter twin, dobbelt eller fuld , dronning og konge størrelse. Standarderne gør købe en ramme eller strøelse fra en række mulige forskellige producenter uden at bekymre sig om forskelle i dimensionering . Twin

egnet til én person i de fleste tilfælde , en dobbelt seng er også ofte brugt af enlige og børn. Twin madrasser er 75 inches lang og 39 inches lang . Twins er også tilgængelige i ekstra lange længder i kollegium sovesale , tilføjer en ekstra 5 inches for højere individer.
Fuld eller dobbeltværelse

En fuld eller dobbelt, størrelse seng er 54 inches lang og 75 inches lang. Det er den næste størrelse op fra en dobbelt seng og er fælles for gæst soveværelser, en enkelt person, der ønsker mere plads eller to små individer, der ikke har noget imod at dele et mindre rum . En fuld størrelse seng begrænser hver enkelt persons plads til 27 inches hver i modsætning til en dobbeltseng, der giver en person 39 inches af rummet .
Dronning

Begge bredere og længere end to og fuld størrelse senge , dronning størrelse sengen måler 80 inches lang og 60 inches lang . Den er velegnet til folk, der er højere og par, der ønsker ekstra plads til at sprede sig , hvilket giver 30 inches af plads til hver person i sengen. En queen size seng kan ikke være egnet, hvis du eller din partner er større i størrelse eller lyst til at sprede .
Konge

største seng , der måler 76 inches lang og 80 inches lang, er det king size seng. Det tilbyder 38 inches til hver person i sengen, når delt i halve og er lang nok til at rumme højere individer. Du kan skiftevis købe en California King , som skærer bredde ned til 72 inches, men øger længden til 84 inches for ekstra høje mennesker .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com