Home & Garden >> Hus Have >  >> Furniture >> senge
Sådan bruges træ til at bygge en hems
En hems er en af ​​de absolut største poster enhver kollegium freshman kan besidde . Straks efter kommer i skole , vil dette møbel ikke kun mulighed for ekstra opbevaring og inddragelse af en eventuel sofa i kollegieværelse , men vil lade dem, der går forbi rummet vide, at denne elev var forberedt på college. Denne anden fordel er især tilfældet i tilfælde af håndlavede hems , især håndlavet , tilpassede hems , der er blevet overleveret fra ældre , køligere slægtninge og venner . Korrekt opbygget , kan denne hems gøre mange studerende gladere og mere behagelig. Hvad du har brug
4 sengs indlæg , 3,5 af 3,5 x 84 inches
Målebånd
6 ladder support boards, 1,5 af 3,5 x 46 inches
Bor
Bor
6 -tommer bolte
Nødder
Skiver
Topnøgle
2 lange liggeflade boards, 1,5 af 3,5 x 85 tommer
6 korte liggeflade boards, 1,5 med 3,5 -by 39 inches hoteltilbud 2,5-tommers træskruer myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Sæt to 3,5 -by- 3.5 -by -84 -tommer indlæg parallelt med hinanden på gulvet. Placer dem, så der er en 39 -tommer hul i mellem dem. Placer tre 1,5 -by- 3.5 -by -46 -tommer stigen support boards jævnt fordelt over de stillinger , der er på gulvet. Arrangere alle de stykker, så enderne af stigen plader er selv med de ydre sider af stolperne . Bor et hul gennem både stigen bestyrelse og stillingen på hvert sted, de mødes til seks huller i alt .
2

Tråd en bolt gennem en vaskemaskine og placere det gennem stigen bestyrelsen og ind i stillingen . Pass en skive over på den anden side af den bolt og fastgør den med en møtrik . Gentag for alle seks huller til at fuldføre en ende ramme af sengen. Gennemfør de forrige trin igen til den anden ende ramme af sengen. Mark et sted på indersiden af ​​alle fire stillinger, der er fem meter op fra den ene ende af stolperne.
3

Stand de to ender , parallelt med hinanden med stigen bestyrelser står væk fra hinanden . Brug en assistent og støtte fra væggen for at holde enderne på plads. Arranger bestyrelser , så markeringerne fra det forrige trin er fem meter fra jorden . Placer en 1,5 -by- 3.5 -by -85- tommer lange madras bord mod de tidligere foretagne markeringer på indersiden af ​​stolpen. Bor to huller gennem madrassen bestyrelsen og ind i stillingen . Fastgør pladerne ved hjælp af bolten teknik fra et tidligere trin. Gentag for de tre andre stillinger .
4

Position seks 1.5 -by- 3.5 -by -39 tommer kort liggeflade boards jævnt og vinkelret på de lange liggeflade bestyrelser. Arranger de korte support boards med deres største overflader rører de lange support bestyrelser. Bor to skruer gennem hver kort bord og ind i hver af de lange bord, for i alt 24 skruer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com