Home & Garden >> Hus Have >  >> Furniture >> senge
Sådan tilføjes Skuffer Nedenfor en MALM seng
Ikea slanke MALM sengeramme tilføjer moderne flair til soveværelset, men giver lidt opbevaring. Nemt at tilføje skuffer at forbedre opbevaring under din MALM seng ved hjælp af skuffer , som du allerede har, og ikke bruger , eller ved at bygge dine egne skuffer med fast krydsfiner og rabbet samlinger for robust konstruktion. Krydsfiner er relativt billigt , men stærk og rabbet leddene tilføje ekstra styrke, men er ikke overdrevent kompliceret at konstruere. Tilføjelse plade - mount hjul til bunden af skufferne gør det nemt at glide dem ind og ud. Hvad du har brug
Målebånd
Skuffe ( r) fra Skuffe træk hoteltilbud Hjul
Blyant
Bor
Skruetrækker
1/4-inch krydsfiner
1/2-inch krydsfiner
bordrundsav med Dado stak
Træ lim Salg Brad Gun
18 gauge , 1 1/4-inch brad søm myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
Tilføjelse skuffer under en MALM Bed
1

Mål afstanden fra bunden af ​​din seng på gulvet for at bestemme, hvor mange skuffer vil passe , og højden begrænsning. Regelmæssige MALM sengerammer har 4 inches af rummet mellem bunden af madrassen og gulvet . MALM Høje sengerammer giver 8 inches af åbne rum.
2

Genbrug en skuffe fra en kiste , som du allerede har, købe en billig sæt skuffer eller lave dine egne brugerdefinerede mellemstore skuffer. Hoteltilbud
3

Hold skufferne ser slanke ved at tilføje eller ændre hardwaren. Rene, lige linier og enkle trækker supplere din MALM seng, mens også at give dig noget at få fat i , når du ønsker at trække din skuffe ud fra under sengen.
4

Fastgør lille plade -mount hjul til bunden af ​​skuffen . Brug de mindste hjul til rådighed til at undgå at tilføje unødvendige højde til din skuffe . De kan findes på isenkræmmere , byggemarkeder eller online . Inden du monterer dem , hold din plade - mount hjul i hvert hjørne af skuffen , der markerer monteringshullerne med en blyant . Bor huller i hver af de afmærkede pletter. Fastgør hjul med bolte , skiver og møtrikker . Gentag for hver hjørne af hver skuffe .
5.

Fyld skuffe med de elementer, du opbevarer og skub skufferne under din MALM seng.
Byg dine egne skuffer
6

Mål pladsen under din seng til at bestemme den tilgængelige højde, bredde og dybde. Bestemme, hvor mange skuffer du ønsker at opbygge baseret på den tilgængelige plads.
7.

Beregn mængden af ​​materialer, som du har brug for at afslutte projektet . Brug 1/4-inch krydsfiner bunden og 1/2-inch krydsfiner til front , sidepaneler og bagsiden af ​​hver skuffe .
8

Indstil din bordrundsav med en 1/4-inch bred dado stak indstillet på 1/4-inch højt og 1/4-inch væk fra hegnet. Sav først , trimning 1/4 tomme fra hver ende af forsiden og bagsiden stykker . Lav en anden snit på hver ende af de forreste og bageste brikker ved at holde træet tæt mod hegnet for at skabe en 1/2-inch rabbet .
9.

Skær en 1/4-inch rille langs bunden af ​​forsiden, bagsiden og sidestykkerne . Skuffen bund skal passe nemt ind i disse riller.
10

Saml skuffen , begyndende med de forreste og sidestykkerne . Påfør lim langs rabbets der danner de forreste og bagerste hjørner , spænde dem til at holde dem sikkert . Skub det nederste panel på plads før du fastgør bagsiden af ​​skuffen på plads.
11

Brug en brad pistol , der blev afholdt i overensstemmelse med sidepaneler , for at sikre samlingerne med 18-gauge , 1 1 /4-tommer brad negle.

Hus Have © have.989214.com