Indbygget opbevaring Soveværelse Idéer
Ligegyldigt hvor stor rummet eller hus , er folk altid søger efter lagringsmuligheder til at holde tøj , souvenirs og andre personlige ejendele. Soveværelset kan være en særdeles vanskelig sted at udstyre i opbevaring apparater , da de kan gøre en allerede lille soveværelse ser rodet eller tacky . Der er indbyggede optioner , men som vil gøre dig i stand til at øge opbevaring sted i dit soveværelse uden en overfyldt look. Closet Cubbies
p Hvis du har en dyb skab, men ikke meget hyldeplads , prøve at bygge en Cubby hylde til sko opbevaring. Cubby hylder er ligesom bokse indbygget i en hylde formular . Dette vil tillade dig at få din sæsonbestemte eller mindre slidte sko op og ud af vejen , hvilket giver mere gulvplads til bevægelse. Brug Cubby box til at gemme hatte. Udnyt toppe af disse hylder for ekstra plads .
Vægmonteret

Væghængte hylder er perfekt til at rydde op plads og opbevaring lidet brugte elementer . Byg hylder øverst i dit skab. Området er privat, så du kan gemme plast spande og regelmæssige kasser deroppe. Brug bedside hylder som dekoration, og også for at holde emner såsom dit vækkeur . Disse næsten fjerne behovet for sideborde , der rydder op plads i mindre rum .
Senge

Platform senge er ikke blot stilfuld , men nogle kommer med indbygget opbevaring under sengen området. Disse skuffer er perfekte til årstidsbestemt beklædning , elektronisk tilbehør og ekstra toiletartikler eller sengetøj . Hvis dit værelse er for lille til en platform seng , eller du gerne vil have en sofagruppe i soveværelset , er der mange futon muligheder med opbevaring nedenunder . Denne lagring kommer i form af skuffer eller en lift -up opholdsområde , der fungerer som et lager brystet. Mange virksomheder også gøre under-the - seng lagerenheder , men du bliver nødt til at kende de nøjagtige dimensioner af din seng , for at dette virker .

Bordplade Skuffer
p Hvis du insisterer på sideborde og du har brug for plads til at opbevare ting, såsom medicin eller endda fjernbetjeningen , mener table-top skuffer. Disse er sideborde med et lille sæt af skuffer bygget under toppen, der giver mulighed for opbevaring af mindre emner . Disse muligheder er sømløse og funktionelle. Vælg et sæt , der matcher din indretning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com