Sådan installeres en Sash Rod

En vinge gardin er en nem måde at pynte et smalt vindue eller fransk dør. Rammen generelt dækker hele længden af ​​vinduet og samles ved midten med en " vinduesramme " eller anden form for slips. Nøglen til at hænge en vinge er at skjule stangen og accent samle . Stængerne er monteret flugter med den indvendige støbning af vinduet eller døren i top og bund, mens enderne af rammen , hvilket er længere og bredere end åbningen , dækker stængerne og holde gardinet.
Ting, du ' ll Behov
Målebånd
lang niveau
Blyant
Håndboremaskine eller elektrisk skruetrækker tilsvarende skrue bit
4 2 -tommer stang monteringsbeslag samme diameter som stængerne
8 tilsvarende skruer
Instruktioner
1

Lav en lille mark 1/2 inch fra hver side af hjørnerne af vinduet. Hold en af ​​de monteringsbeslag med dens udvendige kant langs mærket på side hjørne af vinduesrammen. Line bunden af ​​beslaget op med 1/2-inch mærke på bunden af ​​det samme hjørne .
2

Mark rammen inde skruehullerne med en blyant , og sørg for at markere hele åbning. Gentag på den modsatte side af vinduet.
3

Hold niveau mellem mærkerne på hver side af vinduet for at sikre skruehullerne linje op . Justér mærkerne efter behov, opholder sig så tæt på 1/2- inch -mærket som muligt.
4

Loose- passe monteringsbeslag på begge sider af vinduet ved hjælp af lille håndboremaskine eller elektrisk skruetrækker . Sørg for, at skruerne er helt i, men ikke spændt . Brug det niveau for at sikre, beslagene er endda .
5

Spænd skruerne til monteringsbeslaget . Gentag for den anden ende af vinduet. Når du har monteret alle konsollerne , tråd rammen gardin gennem begge stænger og snap stængerne i beslaget. Juster curtain at dække stængerne jævnt.

Hus Have © have.989214.com