Dele af en trævindue
Dobbelt -hang trævinduer blev almindeligt forekommende i ældre huse i USA Disse vinduer kan repareres i stedet for at erstatte dem med nye fremstillede udskiftning af vinduer , ifølge National Trust for Historic Preservation ' s hjemmeside. Hver del af et træ vindue skal passe stramt på plads , og vinduet skal forsegles for at forhindre luft og vand fra utætte gennem vinduet sidekarm. Vinger , skinner og Stiles

En traditionel træ vindue har to halvdele. Den øverste halvdel kaldes den øverste vinge , og den nederste halvdel kaldes den nederste vinge . Disse er rektangulære ruder, der indeholder glasmateriale . Rails danner den øverste og nederste kanter af en vinduesramme, og Stiles danner venstre og højre kanter af en vinge . Hvis der kan åbnes et dobbelt hang vindue , den nederste vinduesramme er den del , der glider opad bag den øverste vinge . Den del, hvor to vinger mødes kaldes møde jernbane eller tjek jernbane.
Frame

Et træ vindue skal installeres i en udskæring plads i væggen i et hjem . Rammen er dannet af træ på alle sider og er benævnt karmen , ligesom grænsen for en dør kaldes en dørkarm . I bunden af vinduet karmen , et andet stykke vandret træ, under karmen er i vindueskarmen . Nogle træ vindueskarme strækker nok fra den udvendige og indvendige af hjemmet , der skal overvejes hylderne.

Sprosser og Lites

Glas ruder i et træ vindue er kaldet litter . De holdes sammen af ​​kit eller metal ruder point. Et nærmere kig på forseglingen mellem lites afslører tilstedeværelsen af mere træ . Hver vandret eller lodret stykke , der adskiller lites er et andet vindue del kaldes en sprosse , en sprosse bar eller en vinge bar . I gamle træ vinduer blev lim eller søm bruges til at holde sprosserne på plads, eller stykker af glas blev kilet stramt med sprosserne inde skinner og Stiles .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com