Vinyl Window Ydelse
Vinyl vinduesrammer ikke absorberer fugtighed , og de ​​behøver ikke maleri. Men det er nemt at blive forvirret af de koder og kemi , at vinduet forhandlere og fabrikanter citerer at fremhæve udførelsen af ​​vinyl vinduer . Nogle klassificeringssystemer er kommet til undsætning for forbrugerne ved klart mærkning de mest energieffektive vinduer . Isolering

Polyvinylchlorid er en plastik, der er også en god isolator, ifølge det amerikanske Department of Energy. DOE indikerer, at vinyl vinduesrammer består normalt af PVC , der indeholder ultraviolette stabilisatorer, som er stoffer , der forhindrer sollys forårsager PVC at bryde ned. De isolerende egenskaber af en vinyl vinduesramme stige betydeligt , når dens hule indre er fyldt med isolering for at reducere et hjem energitab . DOE anser isoleret vinyl vinduesrammer at være bedre hule vinyl rammer.
Tilsætningsstoffer

" Spørg Builder" klummeskribent og bygherre Tim Carter hævder, at alle dele af en vinyl vindue påvirker dets ydeevne , herunder tilsætningsstoffer vinylen indeholder. Carter anbefaler at købe vinyl vinduer, der har rammer lavet med titandioxid. Det kemiske tilsætningsstoffer holder vinyl fra revner og falmning fordi det blokerer ultraviolet lys. Under alle omstændigheder er det vigtigt at notere sig , hvordan en vinyl vindue er vurderet , fordi kvaliteten af ​​vinduer kan variere meget.
NFRC Rating

rating system udviklet af det nationale facadeentreprenør Rating Council forenkler processen til bestemmelse af en vinyl vindue effektivitet. NFRC bruger en mærkningsordning , der viser hvert vindue er " U" værdi, der gælder for et vindue glas og ramme. Jo lavere værdi, desto mere en vinyl vindue modstår varme flow og isolerer et hjem. Kig efter vinyl vinduer med en lav "U" værdi, hvis du forsøger at reducere dit hjem energi tab. "U "-værdien er generelt i området fra 0,25 til 1,25 .
Energy Star

anden måde at bedømme en vinyl vindue præstation er at kigge efter en Energy Star-mærket . DOE og US Environmental Protection Agency udviklet Energy Star-programmet , som fremhæver og etiketter de mest energieffektive produkter . "This Old House " hjem forbedring hjemmeside konstaterer, at vinduer , der opfylder Energy Star-kravene er så meget som 40 procent mere energieffektiv end vinduer, der opfylder standard bygningsreglementer . Udførelsen af ​​alle Energy Star- vinduer er uafhængigt certificeret gennem testprocedurer fastlagt af NFRC .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com