Montering af en Trash Beholder over en vask
Ifølge den amerikanske Department of Labor , den gennemsnitlige amerikanske tilbringer 1,2 time at spise og drikke pr ugedag og 1,36 timer om dagen i weekenden. På grund af den mængde tid brugt forbruge fødevarer og drikkevarer , der er bundet til at være en betydelig mængde af skrald produceres i køkkenet. At hjælpe med at strømline trash fjernelse på dette område, kan du installere en papirkurv beholder over vasken . Størrelse på Beholder

Mens ideen om at montere en papirkurv beholder over din vask kan lyde nye og nyttige , er du nødt til at huske på, at skraldespanden skal have rigelig kapacitet til dine behov uden at optage for meget værelse. Inden de køber en beholder , måle rummet over vasken, fra toppen af vandhanen til toppen af ​​ovennævnte kabinet. Hvis du ikke har et skab over vasken , fastlægge clearance , du behøver. Som en tommelfingerregel bør bunden af ​​en beholder være mindst 8 inches over vasken vandhane .

Nødvendige materialer

Mens de nøjagtige nødvendige materialer til at montere en beholder over en vask vil variere , alt efter hvordan trash bin er monteret , er der flere elementer kræves , uanset hvad. De grundlæggende nødvendige materialer omfatter et målebånd , skruer, en skruetrækker og massiv tråd til at sikre beholderen på plads.
Montering Tips

Ved fastsættelsen af ​​den bedste måde at montere en papirkurv beholder , bør du sørge for det kan fjernes let for tømning og rengøring . For eksempel, hvis din køkkenvask ikke har kabinetter over det, kan du montere beholderen ved at knytte to ledninger til loftet med en cirkulær eller firkantet bund , så beholderen kan glide ind og ud af det kablede ramme for strømlinet trash fjernelse . Hvis din vask har kabinetter monteret over det , kan du bruge den samme metode; men vil du nødt til at bruge kortere ledninger og en mindre beholder for at sikre, du stadig har rigelig plads over vasken til tilberedning af mad .
Behandling
p Hvis du bruger de over -the- vask beholder til at placere madlavning scraps , såsom løg skræl eller andre elementer , der har tendens til at lugte , kan du ønsker at tilføje et dæksel til beholderen for at holde dårlig lugt i skak.

Hus Have © have.989214.com