Tricks til fugning
Grout er det bindende element , der fylder leddene mellem fliserne. Det er en konkret baseret produkt, der kommer i mange forskellige farver og typer , afhængigt af om du arbejder med menneskeskabte fliser eller natursten . Selv om det overordnede princip om fugning er simpelthen at udfylde injektionsmørtel leddene med fuger og derefter rense ansigtet af fliser, der er et par tips og tricks , der kan gøre arbejdet meget lettere . Masking Tape

Afdækningstape er en af ​​de nemmeste måder at holde kanterne rene når du fugning et projekt. Det leveres også i praktisk, hvis du har en accent strimler, for eksempel i midten af ​​et felt af væg flise , der skal have en anden farve på fuger . Du kan bruge afdækningstape at beskytte kanterne , hvor flisen møder loftet, for eksempel, eller hvor en flise væg afbryder mod en malet overflade eller fodpanelet trim. Efter injektionsmørtel er hærdet , kan du fjerne båndet til en straight, ren kant af fuger .
Clean Water

Et af de vigtigste tips til alle fuger projekt er rent vand. Rough - vask flisen i den indledende rengøring fase beskidt vand hurtigt på grund af den overskydende sand og cement trukket væk fra overfladen af flisen , men når du har fjernet dette flertal , skal du bruge rent vand til den sidste vask . Den renere vand , jo mindre striber , du vil have , og de ​​mindre chancer for en injektionsmørtel dis tilbage , når projektet er afsluttet hærdning.
Pre- forsegling

Pre- forsegling natursten såsom skifer , travertin eller finpudset marmor og granit er en af ​​de nemmeste måder at hjælpe med at lette fugning processen. Hvis disse typer af naturlige sten ikke er forseglet inden fugning , den porøse karakter af stenen suger vandet ud af injektionsmørtel hurtigere i forhold til forseglede fliser, som kan gøre fugning processen betydeligt hårdere. Jo mere tid du har til injektionsmørtel , jo bedre kan du styre den samlede oplevelse uden at skulle understrege om , hvorvidt injektionsmørtel tørrer for hurtigt på forsiden af ​​fliserne.
Sponge Kvalitet

Et af de mest oversete aspekter af støbningen er kvaliteten af ​​den svamp , der anvendes til rengøring af fuger fra forsiden af ​​fliser og udglatning over injektionsmørtel leddene. En ujævn dårlig kvalitet svamp fører til overskydende sand tilbageholdes i svampen , hvilket fører til mindre injektionsmørtel fjernes fra overfladen af flisen under renseprocessen . Den nyere svampen og jo bedre kvalitet , jo bedre samlede præstation vil være.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com