Beton Foundation Wall Design
Fonde er den vigtigste del af huset, der danner grundlag for dens stabilitet og lang levetid. Et hus med et solidt fundament vil vare i årtier. Foundation væg design reagerer på jordens bæreevne og klima ; jorden fungerer som en primær byggemateriale. Samspillet mellem jord og beton anses for både gavnlige og skadelige virkninger på kvaliteten af ​​fundamentet. Laster på fundament vægge

Foundation vægge er designet til at bære laterale og vertikale belastninger. Sidebelastninger udøves af trykket af opfyldning på ydersiden af ​​væggen, og tillæg - belastninger i tillæg til opfyldning , såsom tilstødende trafik. Hydrostatiske tryk fra opbygningen af ​​vand mod væggene tilføjer også sideværts pres. Lodrette belastninger består af levende og døde belastninger af konstruktionen , herunder selve væggen . Den fod fundament væg struktur er under lønklasse , efterlader plads til en kælder .
Beton Foundation Wall Konstruktionsdesign

betonfundament vægge er ofte udformet som et T-formet cantilever støttemur . Væggen hviler på en fod base, et betonunderlag bredere end væggen. Soklen giver modstand mod at vælte og glide fra den laterale tryk. Vægten af ​​huset distribueres til fundamenter og overføres til jorden, hvilket i sidste ende bærer vægten . Vægge er placeret på fundament , og en betonplade hældes i mellem væggene .
Forstærkning og Kontrol Joints

Revner i fundamentet muren er indgang point for vand i kælderen og i sidste ende de kan føre til strukturelle forværring . Konkrete revner opstå af en række forskellige grunde; de kan ikke fjernes , men de kan håndteres . Foundation design omfatter foranstaltninger for at holde revner indenfor grænserne før det forårsager strukturelle skader . Stålarmering holder revner fra udvidelse og vertikale kontrol fuger placeret med jævne mellemrum også hjælpe indeholde dem som revnen vil stoppe ved samlingen.
Fugtproblemer

Beskæftiger sig med fugt er en betydelig bekymring med fundament vægge . Beton er porøs ; væske og damp fugt kan migrere gennem væggene. Granuleret materiale er angivet for opfyldning , så vandet kan løbe ud dræning fliser, eller rør , monteret på bunden af ​​fundamenter til at formidle vand væk fra strukturen . Væggene er forseglet mod fugt med imprægnering forbindelser eller membraner . Isolering under lønklasse er normalt stiv ekstruderet polystyren bord, som er fugt -resistente.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com