Sådan Stud en ny Doorway
" studding en ny døråbning " er en anden måde at beskrive processen med at opbygge en robust ramme , hvorfra en dør hænger . Ved at bygge en ny mur , bør eventuelle skjulte rammer bygges først , med resten af væggen understøtter montering i omkring dørkarmen . Hvis du lægger en døråbning ind i en eksisterende væg , bør rammen indtage en plads i væggen med ingen bærende bjælker. Husk på hele processen , at alle dele af en dørkarm , skal stå i vater for døren til at fungere ordentligt . Ting du skal
Målebånd
Blyant
håndsav
skruemaskine
2 1/2-inch gipsvæg skruer
rundsaven
2 -by- 4 tommer studs
Niveau hoteltilbud Shims
L-formede hjørnebeslag myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

mål plads til den nye døråbning ved hjælp af din målebånd . Den samlede bredde af døråbningen bør omfatte bredden af døren , du forventer at hænge, ​​plus dørkarme på hver side , plus bredden af to 2 -by- 4 tommer studs på hver side , plus 1 tomme for senere ændringer og justeringer. Brug din blyant til at markere den forventede bredde af døråbningen på bjælkerne i toppen og bunden af ​​din eksisterende væg.
2

Brug din håndsav til at skære strålen eller gulv runner placeret langs bunden af ​​din væg til bredden af ​​din nye døråbning . Skru gulvet runner ned med 2 1/2-inch gipsvæg skruer og din skruemaskine . Skære væk del af gulvet runner efterlader det løs, er så ekstra forankring kræves for at skabe en stærk ramme for din dør
3

Skær to 2 - . Med 4-tommer studs til at passe fra gulv til loft runner hjælp af din rundsav . Installere en 2 -til- 4 tappen på hver side af døråbningen åbning. Skru tapperne ind i siderne af gulvet runner og toenail dem i loftet runner hjælp af din drywall skruer og skrue pistol. Brug dit niveau og shims til at sørge for hver stud sidder rigtigt .
4

måle højden af ​​dørkarmen ved hjælp af din målebånd . Markere denne måling på de opretstående pigge , du har installeret bare bruge din blyant . Brug din rundsav til at skære en stud til at passe døråbningen rummet mellem de to opretstående studs og installere det på højden af ​​dine blyantstreger ved hjælp af din skruemaskine og drywall skruer . Kontroller installationen med dit niveau forud for fastgørelse på plads.
5.

Mål den lodrette afstand mellem dit gulv og stutteriet i toppen af ​​din dør ramme med din målebånd . Skær to mere 2 -by- 4s til denne længde , og installere dem , en på hver side af døren åbning ved hjælp af din skruemaskine og drywall skruer . Brug din plan for at sikre en lige pasform .
6

Mål den lodrette afstand mellem stutteriet i toppen af ​​din dørkarm og loftet runner over det med din målebånd . Skær en 2 -by- 4 stud brik til at passe denne kløft og installere det i midten af ​​dørkarmen ved hjælp af din skruemaskine og drywall skruer . Med din dør rammer på plads, døren er nu klar til at modtage en ny dør .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com