Sådan Anchor en Hollow Door
Mange af de indvendige døre i det moderne hjem er hule på deres kerne. Disse letvægts , billige døre bruges til toiletter og værelser, badeværelser og kældre . Hollow -core døre består af tyndt træ eller presset træ paneler klemt over en luftfyldt hulrum med nitter indrammer kanterne. På grund af deres hule natur , disse døre kræver en anden tilgang, når det kommer til hængende elementer. Dør med hul kerne ankre gør opgaven muligt, hvis du ved hvad du gør, og har de rigtige tools.Things du har brug
Hollow -core dør ankre
Bor
Bit
Hammer
Skruetrækker KAYAK Nej. 6 , Fotos 1/2-inch skruer myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

forbores for den hule -core dør anker. Brug et borehoved , der er den samme diameter som ankre.
2

Tryk den hule -core dør anker i pilothullet indtil den flugter med overfladen af ​​døren. Brug en hammer til let slå hovedet af skruen , der sidder inde i den hule -core dør anker. Dette vil sætte tænderne langs bunden af ankeret i døren overflademateriale og giver friktion mod , som du kan stramme skruen.
3

stramme forsigtigt skruen med en skruetrækker. Ved at gøre dette , er du åbner metal vinger af den hule -core dør anker og får dem til at presse døren materiale mellem sig selv og i bunden af ​​ankeret. Se for overfladen af døren for at begynde at synke indad. Dette vil indikere, at du har slået skruen for langt, og har brug for at sikkerhedskopiere det en smule.
4

Fjern skruen fra den indstillede hule dør anker. Placer det emne , du ønsker at hænge i position over ankeret. Brug skruetrækkeren til at stramme skruen og hænge elementet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com