Hvordan laver man en buet Indervæg Entryway
En buet gipsvæg forstuen vil lyse op i indgangen til ethvert hjem eller bygning. Den buegang kan være så simpelt nok til at passe naturligt ind med det omgivende indretning eller det kan være omfattende , så det skiller sig ud for at blive en funktion i sin egen ret. Du kan lave en buet gipsvæg Portrum bruge et par gipsvæg ark og en grundlæggende træramme til at holde det op , så en omfattende tilpasset indgang til dit hjem behøver ikke at koste lot.Things du har brug
5 2- af -4 tømmer stykker
Borehammer
Murværk boret
lange skruer
Skruetrækker
2 metalbeslag
Blyant
Compass
Gipsvægge ark
Jigsaw
drywall skruer
paksalve
Jointing tape myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Mål og skære fire stykker af 2 -by- 4 tømmer til højden af ​​opgangen med en cirkulær så. Skru stykker i entryway at oprette to support strøer på begge sider ved hjælp af en slagboremaskine med en stenbor at gøre huller . Mål og skære de sidste 2 -by- 4 stykke til at passe mellem de to forreste strøerne . Fastgør dette stykke mellem bjælkerne i toppen af ​​indgangen ved hjælp af metal beslag .
2

Tegn buen , du ønsker at oprette på en gipsvæg ark ved hjælp af en blyant og kompas . Skær buen ved hjælp af et puslespil . Monter gipsvæg bue på træramme hjælp drywall skruer . Mål og skære træ support blokke ved hjælp af puslespil . Fastgør support blokke ned i buen ved hjælp af drywall skruer .
3

Mål og skære et ark drywall til længden og bredden af kurven af buen . Fugt snittet gipsvæg ark , så lad det i 30 minutter, mens det bliver fleksibel. Bøje det i buen til at dække træ support blokke. Skru den på plads med drywall skruer . Skru mere gipsvæg i siderne af buegang til at dække resten af ​​træramme.
4

Forbered en lille mængde fugemasse . Skub fugemasse i fugerne mellem gipsvæg ark. Skær længder af fugning tape , og tryk dem ned i tætningsmassen . Dæk båndet og det omgivende gipsvæg med mere tætningsmasse til tætning leddene mellem gipsvæg ark. Vent til tætningsmasse tørre. Dekorere buen som ønsket.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com