Hvordan man opbygger en Slip- Seat Box
En slip- sæde boks er en metalkasse lavet til at holde en CB-radio og andet elektronisk udstyr . Lastbilchauffører vil holde en slip - sæde kasse til transport af deres personlige elektronisk udstyr fra et selskab lastbil til en anden. Slip- sæde bokse er beregnet til at være let og nem at transportere. Slip- sæde bokse kan købes fra virksomheder, der specialiserer sig i lastbilkørsel og CB -udstyr, eller du kan lave dine egne brugerdefinerede slip- sæde boks til en brøkdel af prisen. Ting du skal
Målebånd
Skræddersyede aluminium box
Painter tape
Pen
T-kvadrat
Compass
Rotary værktøj med 1,5 tommer forstærket skæreskive
Jigsaw
Penfile hoteltilbud U- kanal myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Saml alt udstyr du planlægger at installere i din slip- sæde kasse ét sted . Juster udstyr, så højttalerne er alle sammen på én side, snore er alle sammen på den ene side , og drejeknapper er alle på den ene side.
2

Mål dimensioner af din stak af udstyr. Køb en custom-made aluminium boks i disse dimensioner . Din aluminium kasse skal have en flip- top låg , håndtag på toppen og mindst to aflåselige hægter . Aluminum bokse kan bestilles fra specialbutikker , der appellerer til truckere og entreprenører. Disse butikker kan findes ved at kontakte en lokal trucking kontor.
3

Indstil udstyret inde i boksen for at kontrollere, at det passer.
4

Dæk ydre af boksen med malerens tape på alle sider , hvor du vil foretage nedskæringer .
5

fjerne udstyret fra inde i kassen og sæt den op på arbejdsbordet , på siden af ​​kassen.

6

måle størrelsen på dit udstyr på alle sider. Brug en pen til at trække på malerens tape over ydersiden af ​​kassen omridset af det udstyr, som det vises , når det er placeret inde i boksen . For eksempel, på den side, hvor din radio ansigt og ringer vil blive placeret , tegne omridset af din radio , hvor det vil blive vist inde i boksen .
7.

Måle placeringen af ​​hvert sted på dit udstyr , hvor du bliver nødt til at få adgang til det udstyr fra ydersiden af kassen. For eksempel måler placering og størrelse af radio ansigt på din radio . Måle afstanden radioens ansigt fra siderne og bunden af ​​radio og måle størrelsen af selve radio ansigt. Overfør dine målinger til siden af boksen , hvor du tegnede omridset af radioen , og tegne formen af Access-vinduet som det skal vises på siden af ​​kassen. Brug en T- kvadrat til at gøre lige kanter og et kompas til at gøre perfekt runde cirkler. Gentag dette for hver side af kassen , hvor du får brug for en adgang vindue til dit udstyr.
8

Skær det første vindue fra kassen. Brug et roterende værktøj med en 1,5 tommer forstærket skæreskive at gøre den første snit ind i feltet, derefter skifte til et puslespil at skære resten af ​​omridset af vinduet. Skær alle vinduer fra kassen ved hjælp af denne samme metode.
9.

Fjern tapen fra ydersiden af ​​aluminium kassen.
10

File ned kanterne af vinduerne med en pen -fil.
11

linje kanten af ​​vinduerne med en stribe af U- kanal for at forhindre de skarpe snit i metal fra skære din hånd eller beskadige udstyret .

Hus Have © have.989214.com