Sådan Beregn Wind & Snelast for New Jersey bygningsreglementer
Beregning vind-og snelast i New Jersey betyder, at du har brug for et par enkle værktøjer og nogle matematiske færdigheder til at afgøre, hvor meget pres din struktur kan tåle. Trykket måles i pounds per square inch ( PSI). Gør disse beregninger før tid , vil ikke kun spare din struktur fra potentielt at kollapse , men det er loven. Ingen ønsker folk i en usikker struktur, der kan bryde sammen efter en snestorm fra for meget vægt. Instruktioner
1

Find det optagede snelast for dit postnummer ved at konsultere den lokale New Jersey tilladelse udstedende myndighed i dit område. Dette er den maksimale sne forventes at falde i dit område.
2

Mål afstanden fra toppen eller dit tag ned til kanten for at finde den "run" af taget. Dit tag kan have et oplag på 30 fod , for eksempel.
3

Mål den lodrette afstand mellem toppen af taget og kanten . Dette kaldes " stigning ", da det er et mål for, hvor langt taget stiger. Dit tag kan have en stigning på 10 fod , for eksempel.
4

Opdel "stige " af den "run" og konvertere den fraktion til et forhold på 12 . I vores eksempel 10 meter divideret med 30 meter er 1/3, som, når multipliceret kan omdannes til 4/12 . Taghældningen vil være 4:12 .
5

Brug en lommeregner som Cornell University lommeregneren. Type i " jorden snelast , " terræn , eksponering, tag -type, pitch, og køre. Antages forventede jorden sne i dit område i New Jersey er 30 PSF snelast på eksempel taget med en 4:12 pitch er 20,79 PSF.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com