Sådan får du en tilladelse til at tag et hus i El Paso
Hvis du bor i El Paso , Texas, ikke antage, at bare fordi du ejer dit hjem, kan du gøre udvendige renoveringer , såsom et nyt tag , uden først at indhente tilladelse fra lokale lovgivere . Byens embedsmænd spiller en rolle i at bevare udseendet af strukturer og nogle gange deres historiske integritet . El Paso Rådhus har en strømlinet mekanisme til at få din byggetilladelse revideret hurtigt, så du kan være på vej mod at sætte på , at nye roof.Things du har brug
Bevis for forsikring (hvis du er en entreprenør) hoteltilbud bevis for deres eget hus og ophold (hvis du er boligejer )
$ 110 myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tilmelding med byens Engineering and Construction Management Department , som er placeret på femte sal i rådhuset. Hvis arbejdet bliver udført af en entreprenør, skal entreprenøren give Rådhus med bevis for forsikring og en obligation , der viser at selskabet har $ 50,000 let tilgængelige til at tilbagebetale kunder, hvis de bliver sagsøgt over sjuskede arbejde . Hvis du laver arbejdet selv , bevise, at du ejer hjem og opholde sig der .
2.

Beslut dig for et design. Hvis du blot udskifter tag uden at ændre struktur udseende , kan du forvente at begynde arbejdet på projektet snart. Hvis du indsender et andet design , dog skal det Engineering and Construction Management kontor tage et nærmere kig på den plan for at sikre alt er tilladt i henhold til byens nuværende koder . Hvis dit hjem er inden for byens historiske distrikt, skal en review board godkender planerne .
3

Gennemfør nødvendige papirarbejde for byggetilladelse ansøgning og betale det krævede 110 dollars gebyr. Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com