Hvilken størrelse Må Kviste Kom i
? Kviste , strukturelle fremspring , der er bygget ind i taget af et hjem , giver ekstra plads og lys , samt bremse appel . Kviste kan enten medtages i den første opførelse af et hus eller tilføjet senere i løbet af en omdannelse. Der er ingen standard størrelse for en kvist ; I stedet bør du tage hensyn til stilen i dit hjem , og proportionerne af tag og andre vinduer med henblik på at udforme kviste , der er nyttige og en fryd for øjet . Størrelser

Kviste er specialbygget i næsten alle tilfælde . Når der købes som et sæt eller præ- bygget , størrelserne varierer afhængig af producenten . Eksperter på This Old House anbefale , at der generelt , når der træffes beslutning om størrelse, du tillader Dormer til at være et design funktion , der ikke overmande dit hjem. Vinduerne bør være mindre end de andre vinduer allerede på dit hjem, og kviste bør ikke besætte mere end halvdelen af ​​hele bredden eller dybden af ​​dit tag.
Bestemmelse Placement

Hvis du vil sikkert tilføje kviste , afgøre, hvor spærene i dit hjem er placeret , og derefter bruge spær som en rettesnor for placering . Sidevæggene af hver Dormer nødt til at hvile oven på spærene for at opretholde strukturel integritet. Hvis dit hjem spær er almindeligt placeret , kan du nødt til at installere yderligere spær til at understøtte vægten af ​​Dormer .
Byggeri Tips

fleste kviste er konstrueret af træ og kan derefter dækket med sidespor eller tagdækning. Mur extensions er ikke sande kviste ; i stedet er disse kaldet brystværn . Regelmæssige kviste er lette, så for ikke at tilføje ekstra stress på spærene i hjemmet. Hvis du køber kit eller pre -made kviste , kigge efter dem, konstrueret med et enkelt kabinet bord, der strækker sig mellem vinduet jambs og kvistvinduer hjørner , for de mest holdbare og sund struktur .

Styles

p Der er en hel del dormer stilarter, hvoraf mange er designet til at matche op godt med forskellige hjem -typer. Gavlen kviste traditionelt ser bedst med Colonial, Dronning Anne eller Tudor hjem , mens den side tagene af afvalmede Kviste supplerer prærie eller spåntækte hjem. Shed kviste med skingre og enkelt høvlet tag , er bedst med eclectically designet hjem eller de enkle linjer af en Kunst og Håndværk struktur .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com