Sådan Recess et kabinet
indbygning et kabinet er et effektivt middel til økonomisering din lagerplads. Ved at bygge et kabinet direkte ind i væggen , vil du blive spare værdifuld gulvplads. Indkøb lagerenheder fra et møbel detailhandler kan være ganske dyrt ; du kan spare en masse penge ved at bygge dine egne forsænket frysere bruge billige byggematerialer som krydsfiner eller medium -density fiberplader . Ting du skal
Stud Finder
Blyant
Meterstick Salg Level
Indervæg saw
Rundsav
1/2-inch krydsfinerplader
Sømpistol
metal hængsler myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Brug en stud Finder til at finde de stutterier i væggen, hvor du vil installere din forsænket kabinet. Marker positionen af knopperne på væggen let i blyant . Bestem hvilke to pigge , du ønsker at bygge kabinettet mellem , og klart markere deres position på væggen.
2

Brug en meterstick og et niveau for at tegne to lige, lodrette linjer på væggen for at afgrænse sider af kabinettet . Juster disse linjer med de indvendige kanter af de to knopper , du bare placeret. Længden af ​​linierne vil bestemme højden af ​​dit kabinet .
3

Forbind de to lodrette linjer med to vandrette linjer , som vil tjene til at afgrænse de øverste og nederste kant dit kabinet . Brug det niveau til at holde dine linjer lige. Når du er færdig , skal du have en rektangulær skabelon tegnet på væggen i blyant .
4

Henvisning de blå -prints til dit hjem for at sørge for der er ingen ledninger eller rør , der løber mellem knopperne , hvor du ønsker at installere dit kabinet. Hvis du ikke har de blå -prints , skære en lille firkant ud af gipspladerne ved hjælp af en gipsvæg sav og bruge en lommelygte til at se ind i væggen for at tjekke for ledninger og rør.
5.

Juster spidsen af ​​en gipsvæg så med centrum af en af ​​de vandrette linjer trukket på væggen. Bank forsigtigt på håndtaget af saven til at køre spidsen af bladet gennem gipsvæg. Når kniven er passeret gennem gipsvæg , flytte saven frem og tilbage i en savning bevægelse , skære gennem gipsvæg langs alle fire blyantsstregerne .
6

Indstil stykke drywall du bare klippe ud til side . Mål bredde, højde og dybde på mellemrummet mellem væg pigge til at bestemme dimensionerne af din forsænket kabinet.
7.

Brug en rundsav til at skære en plade af 1/2-inch krydsfiner til bredde og højde måling af dit kabinet . Stand dette ark af krydsfiner oprejst inde i væggen plads til at tjene som bagpanelet. Kør negle fra en sømpistol gennem kanterne af panelet ind i væggen for at montere det.
8

Skær to stykker 1/2-inch krydsfiner, ved hjælp af en rundsav , svarer til bredden og dybdemålinger du tog tidligere . Disse bestyrelser vil være de øverste og nederste paneler til dit kabinet . Brug måling dybden og højden måling minus 1/2 tommer , til at skære de to sidepaneler til din fryser .
9.

Skub de øverste og nederste paneler vandret i vægplads. Placer bundpanel fladt mod bunden af ​​rummet og den øverste panel mod toppen, så kanterne af begge paneler flugter med bagsiden og siderne af rummet . Kør negle fra sømpistol gennem kanterne af sidepanelerne i bag paneler og væggen for at sikre dem.
10

Monter de to sidepaneler lodret mellem enderne af de øverste og nederste paneler indeni vægplads . Kør negle fra sømpistol gennem kanterne af sidepanelerne i top, bund og ryg paneler til at vedhæfte dem på plads.
11

Cut hylder til din forsænket kabinet ud af 1/2-inch krydsfiner. Brug dybden måling af dit kabinet og målingen bredde minus 1 tomme, for dimensionerne af hver hylde .
12

måle og markere positionen af ​​hylderne langs sidepanelerne i blyant . Skub hylderne horisontalt på plads, og fastgør dem med søm , sømpistolen og samme procedure, du fulgte for at installere de øverste og nederste paneler.
13

Skær en dør for dit kabinet , ud af 1 /2 tommer krydsfiner, der er lig med den samlede bredde og højde af dit kabinet . Installer to metal hængsler langs den ene kant af døren , og skru den anden side af hvert hængsel i kabinettet rammen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com