Hængende Håndklæder i et lille badeværelse
Når du har et lille badeværelse , er du tvunget til at være kreativ . Håndklæde stativer kan tage op en masse vægplads , og når du ikke har meget af det til overs, kan du ikke have et sted at hænge din håndklæder. Genbruge håndklæder hjælper med at holde din vand -og elregninger ned , så det er vigtigt at finde måder til at hænge dine håndklæder, selv hvis dit badeværelse er lille. Coat Rack

Placer en stående knagerække i en ubrugt hjørne eller bag en dør , og du har et sted, hvor du kan hænge flere håndklæder. Det frigør din vægplads til et spejl eller andet tilbehør .
Badeforhæng Rod

Et sted at hænge håndklæder i din lille badeværelse uden at optage ekstra plads er fra brusebad- gardinstang . Hvis du har flere håndklæder, bruge plastik bøjler. Disse bøjler kommer i flere farver , så vælg en, der supplerer dit badeværelse. Når nogen har brug for at bruge bruseren, midlertidigt flytte håndklæder til et andet sted i badeværelset.
Under vinduet

håndklædeholder behøver ikke at være installeret i midten af ​​en væg. Hvis du har plads under vinduet badeværelse , som ikke bliver brugt , skal du installere en håndklædeholder der . Da dette er et rum, der normalt ikke bruges til noget , vil dine håndklæder være af vejen .
Bagsiden af ​​døren

Installer to eller tre kroge om på bagsiden af ​​dit badeværelse døren, og du har en pæn, out-of- the-way sted at hænge dine håndklæder.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com