Forberedelse til Flisearbejde en Shower Surround
For en flise installation til at vare i årenes løb, især i et vådt område som et brusebad eller badekar , er der en række forberedende skridt, der skal tages . Fra fugtspærre til den rigtige underlag til anvendelse af tætningsmidler , er der forskellige tiltag, der kan træffes for at beskytte installationen , og at kende de rigtige kan give dig et produkt, der vil vare hele livet . Moisture Barrier

fugtspærre er et af de vigtigste aspekter af en flise installation for brusere og badekar. Den mest basale form er et lag af plast bag substratet mellem den og vægstolper . Arket stiksømmes med hæfteklammer på tappene , og substratet er monteret på toppen af ​​det. Presenningen er tilladt at køre længe og installeret hele vejen ned i brusebad pan .
Vandtæt Underlag
p Der er en række vandtæt underlag på markedet, som har en indbygget på vandtæt belægning på den ene side af produktet. Disse er beregnet til at blive installeret i stedet for gips eller beton boards. Når de først er installeret, er de indvendige hjørner og eventuelle skruehuller dækket med silikone caulk at skabe et uigennemtrængeligt lag af beskyttelse på toppen af ​​underlaget , at flisen kan monteres direkte på .
vandtæt membran

Membran systemer er skabt af kunststof og er de dyreste på grund af den overlegne beskyttelse , de yder. Hovedsagelig plast mat ark, du kan skære med en hobbykniv , de giver en Antifraktur membran og vandtæt membran alle på samme tid , når de er korrekt installeret. De kan nemt wrap hjørner , hvilket gør dem ideelle til bruser omgiver, fordi de kan bære rundt på karbad samt.
Paint -on Vandtætning

nemmeste at brug er maling -on tætningsmidler . Disse tætningsmidler er malet på med en pensel eller en malerrulle. Som flydende latex udsættes for luft og fordampning, det hærder i et vandtæt lag af latex, der er klæbet til installationen overflade. Det er den samme form for beskyttelse , at de vandtætte substrater bruge, men det er malet på efter det faktum snarere end at komme forberedt måde .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com