Kan du sætte en klo - fod badekar på Porcelæn Tile
? Porcelæn flise er en menneskeskabt flise, der er en af ​​de hårdeste , ridsefast typer af fliser produceret. Det kan bruges i køkkener, gangarealer, entryways og badeværelse gulve uden hensyn til mund trafik . Selvom det er muligt at ridse en porcelæns- klinkegulv hvis du trækker en klippefast badekar på tværs af det , vil vægten af ​​karret ikke skade flisen. Porcelæn Basics

En type keramiske fliser , der er menneskeskabt med talrige andre naturmaterialer , porcelæn fliser er en af ​​de hårdeste på markedet. Det kommer i uglaserede og glaserede formater og bruges i en række forskellige installationer. Et badeværelse gulv er det perfekte sted for porcelæn fliser , da det vil stå op til mund trafik og selv vægten af ​​en klippefast klo-fod badekar.
Skrabe Porcelæn

Porcelæn maxes ved 5 på Mohs-skalaen , hvilket er skala af mineralske hårdhed bruges over hele verden . Dette betyder, porcelæn er en yderst ridsefast materiale med granit lige over det ved 6 . Strygejern, på den anden side , er mellem 4 og 5 , hvilket betyder, at det er mindst lige så hårdt som porcelæn. Selv om det er usandsynligt, at jern vil ridse din porcelæn , er der en lille chance, hvis porcelænet er en lavere kvalitet.
Tub Vægt

Vægten af karret er ikke noget problem i en porcelæn flise installation. Så længe passende skridt anvendes under installationen af ​​fliser, er der ingen grund til at bekymre sig om flise revnedannelse under tryk, selv når karret er fyldt med vand . Dobbelt plader af krydsfiner sammen med et underlag og gulvbjælkerne selv give mere end tilstrækkelig støtte til en porcelæn flise installation .
Trækker Tub

Du er fine installation en klo-fod jern badekar på porcelæn fliser , så længe du placere karret omhyggeligt. Hvis du trækker karret over den flise , du løber en risiko for at ridse porcelæn hvis det er en lavere kvalitet. Klo-fod badekar er ganske tunge og kræver flere folk til at bevæge sig , men så længe du holde det fra at trække hen over fliser, vil du være fint. Når det er placeret det vil ikke gå nogen steder på grund af sin vægt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com