På størrelse med en Walk - In Badeværelse Closet
Et stort skab i dit badeværelse , vil hjælpe med at holde rummet pæn. Med tilstrækkelig hyldeplads , kan du gemme rengøringsmidler, skønhed forsyninger og håndklæder på en organiseret måde. Gåture plads inde i skabet tillader dig at kontrollere forbrugsvarer, du har brug for eller finde elementer hurtigt. Du kan arrangere grundplan og reoler til et bad walk-in closet flere forskellige måder , og du måske nødt til at låne plads fra et nærliggende værelse eller et skab . Hylder på tre sider

A walk-in rum med reoler på tre sider er en mulighed. Du skal bruge et gulv layout måler 5 meter bred med 6 meter dyb. Forestil dig selv at åbne døre 5 -meter brede for at afsløre hylder til venstre og højre , der måler 18 inches i dybden fra forsiden af ​​hylderne til væggene. Den reoler på tværs af bagsiden af skabet vil måle 24 inches dyb fra forsiden af ​​hylderne til bagvæggen , hvilket efterlader walking plads på 3 meter bred med 4 fødder dybt inde denne særlige skab.
opbevaring på den ene side

Gåture værelse på blot den ene side af en walk-in closet er mulig. Envision dette rum som et skab måler 4- meter bred med 5 - meter dyb. Gulv -til-loft hylder på den ene side vil kun måle 2 meter med 5 meter , der strækker sig til bagvæggen . Din vandresti inde i skabet vil være 2 - meter bred med 5 - meter dyb - hele vejen til bagvæggen af skabet . Mens stående inde i skabet , vil du står over for reoler til at foretage valg for leverancer eller erstatte elementer, såsom håndklæder og håndklæder .
A Middle Walkway

en rummelig skab vil have et roomier gangbro område. For eksempel kan en 6- mund -square skab har gulv til loft reoler på hver side . Hylder kan være 24 -inches dyb , hvilket efterlader et gulv gå plads , der er 2 -meter bred med 6 - meter dyb. I dette layout har du ingen reoler tværs bagvæggen af rummet.
Wide Walkway Layout

En bredere skab er en anden mulighed . Opbygning af et skab 7- meter bred med 5 - meter dyb giver dig et skab du kan træde inde i at finde emner eller genbestille forsyninger. I denne type skab kan du bygge hylder 30- inches dyb til at holde håndklæder og sengetøj , for eksempel. Når du åbner skydedøre, folde eller standard døre på tværs foran åbning, kan du trin inde til at klare alle hylder, der hver foranstaltning 7- meter bred med 30 -inches dyb - nå fra gulv til loft . Din walking værelse vil være 30 -inches dyb ved 7- meter bred, så omsættelige varer ind og ud af rummet vil være meget let .
Dressing Table Room

Et skab med dressing rummet kræver generøse dimensioner . For eksempel et skab , der er 6 meter med 8 meter giver mulighed for en sminkebord , skabe til opbevaring af personlige forsyninger og plads til reoler. Et skab med dressing rummet kan låne plads fra en nærliggende soveværelse. Kom klædt i et bad område ofte er meget mere bekvemt end at få klædt i et soveværelse . En tabel med et spejl og en siddende bænk , for eksempel, gør en bad område brugervenligt. At have sminkebord skjult inde i et skab i stedet for at sidde i et badeværelse giver dig mulighed for at skjule rod lettere .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com