# >> Hus Have >  >> Plants, Flowers & Herbs >> træer >>
Sådan flytter en Mature Cedar Tree
Cedars er nåletræer karakteriseret ved krydret -duftende bark og lange nåle . Modne cedertræer af enhver størrelse kan transplanteres , men små træer har en tendens til retfærdig bedre i transplantationen processen. For med held at transplantere en ceder, skal rodklumpen blive frigjort fra den omgivende jord med minimal skade på planten. Hvis træet har en kuffert mindre end 4 inches i diameter , kan transplanteres uden brug af tungt udstyr. Ting du skal
Skovl
Tarp
Måling hanen
Kompost
Peat Moss myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Vælg en placering til din cedertræ hvor den får fuld sol. Undgå en placering, der er udsat for oversvømmelser . Sørg for, at placeringen er mindst fem meter væk fra andre træer og pensler.
2

Vand området omkring cedertræ træet grundigt et par dage før transplantationen . Vanding hjælper træet vejr transplantationen og fugtig jord er lettere at arbejde med .
3

Ved hjælp af en skovl , grave en 20-tommer dyb grøft rundt i bunden af ​​cedertræ . Diameteren af renden skal være 2 meter bredere end diameteren af de nederste grene .
4

grave i rødderne af træet i en 45 graders vinkel , og afbrød enhver pælerod knyttet til rodklumpen . Rock træet frem og tilbage for at løsne rødderne fra den omgivende jord . Når rødderne er løsnet , skal du trække forsigtigt træet på en presenning til transport.
5

grave et hul at omplante cedertræ ind . Sørg for, at lastrummet er mindst to gange bredde og dybde af rødderne af cedertræ . Lad ikke cedertræ ud af jorden i mere end en time.
6

Transport træet og Tarp til træets nye placering. Placer træet i hullet og fylde det omkringliggende område med lige dele snavs, kompost og sphagnum .
7.

Placer jorden for at skabe en 6-tommer stor voldgrav omkring bunden af ​​træet. Dette vil sikre rødderne får tilstrækkelig vand . Vand cedertræ gang om ugen med 2 til 3 liter vand .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com