Hvor stor en filial kan du trimme off af et Træ
? Unge træer tåler regelmæssig beskæring , som du træner dem i en sund form, men modne træer med store grene ikke komme så let . Hvorvidt grene er lange eller tykke , de er bedst alene , når et træ er fuldt udvokset . Men hvis du bemærker skadedyr spiser en stor gren , vinter skader eller tegn på sygdom , som kan feje hen over resten af træet, er nødvendig for en moden træ sundhed hurtig fjernelse - også selv om de berørte afdelinger er de største på træet. Gren Size
p Hvis en gren er syg , bør du fjerne det uanset dens størrelse for at forhindre sygdommen i at sprede sig til resten af træet eller haven. Hvis filialen er større end 2 inches i diameter , skal du bruge en beskæring sav . Men hvis beskæring sav er ikke nok for en filial flere inches eller mere i diameter, er en motorsav nødvendig og en professionel anbefales at gøre jobbet, i henhold til North Carolina State University.

hvor meget skal fjernes på en gang

unge træer , der vokser hurtigt , er i stand til at lukke beskæring sår hurtigere end modne træer . Når et træ er etableret, det har mindre energi til at lukke sår - hvilket betyder, at store sår er sårbare over for insektangreb og forfald på modne træer . Af denne grund , det er sikrere at undgå beskæring modne træer ; uddannelse af unge træer er at foretrække frem for korrigerende beskæring af træer . Hvis du skal holde en moden træ fra fortrængning din værftet eller haven, regelmæssig , lys trimmer er sikrere end at skære en masse af træ væv og flere store grene på alle en gang.

Grunde til at Fjern filialer

så længe store grene er sunde og ikke tilgroet i deres tildelte plads , bør du lade dem alene . De væsentligste grunde til at fjerne store grene på et modent træ er død og sygdom. Du bør også fjerne grene , hvis de er farlige; for eksempel, store grene nær elledninger kræver en professionel til at fjerne dem , før de skader linjerne. Krydset grene , der gnider sammen kan også give problemer , så det er bedst at fjerne den ene af dem eller gøre udtynding snit til at tillade sund beluftning.
Sådan at beskære store grene

nøglen til at fjerne store grene er at reducere tåre til at fremskynde helbredelsesprocessen. Det første skridt er at gøre en lille hak skåret i bunden af grenen , 2 til 3 meter fra stammen ; denne nedskæring bør kun skære gennem omkring 1/4 af filialens diameter. Gøre det andet klip et par inches uden det første snit, startende øverst og arbejder din vej ned, indtil du enten skære gennem filial eller det bryder under sin egen vægt . Med den ydre del af branchen nu gået , udføre den endelige cut tæt på stammen, lige uden for den hævede grenkraven .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com